Blog

Published on augustus 7th, 2013 | by De Swingers

0

Waarom aan partnerruil doen?

Swinger Datingsite

Het is een vraag die we ons ook vaak stelllen? Waarom willen we dit doen? Om meteen met de deur in huis te vallen, eigenlijk is het antwoord voor eenieder anders.

Waarom wij aan partnerruil doen

In ons geval, we zijn al ruim 12 jaar samen, zagen we het als fantasie. We zijn beiden nogal verlegen personen en fantaseerden wel vaak over seks met meerdere koppels erbij. Dus waarom? Omdat het een fantasie was, is dat nog steeds de reden? Nee uiteraard niet, de fantasie is inmiddels uitgekomen. Nu zien we het als uitbreiding van ons seksleven, we hoeven niet steeds naar een parenclub te gaan om stomende en heerlijke seks te hebben, in tegendeel zelfs.

Nee we gaan naar een parenclub om te genieten van de sfeer, de seks en om onze fantasmen te laten uitkomen. Vaak zijn we nog niet geweest zoals je kan lezen in “Ons verhaal“, het zal nu de vierde keer zijn dit weekend en voor het eerst de tweede maal in 1 jaar. Dus we zijn nog behoorlijk groen. Tot zover onze waarom.

Voor iedereen anders

Het spreekt voor zich dat het bij elk koppel anders is. Dat kan je ook zien aan de diversiteit aan profielen op swinger dating sites. Al doen de meeste het wel puur voor de fantasie en fun. Toch zijn er enkele redenen die ik afkeur, sommige vrouwen doen het echt alleen omdat de man het wil, anderen denken dat het de uitweg is om hun relatie te redden. Fout dus, begin er niet aan als je het enkel doet om je relatie te redden, dat lukt 99% van de gevallen niet!

Wat de reden ook is, spreek er over met je partner als je er over fantaseert, in een goede relatie moet je immers kunnen praten op een ernstige manier over dergelijke onderwerpen. Als 1 van beide partners niet wil, is het zo, niets aan te doen. Maar praten met elkaar is de sleutel tot succes.

 

[faq] Wat was jouw reden om aan partnerruil te doen? Of waarom zou jij aan partnerruil willen doen? Reageren kan (anoniem) onder dit bericht of op ons forum.[/faq]

Tags: , ,


About the Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑