Swinger Datingsite


Blog

Published on juni 7th, 2014 | by De Swingers

0

Zoektocht naar speeltjes voor mannen, de cockring

Het was al enige tijd geleden dat we nog eens wat seksspeeltjes hadden gekocht, op een avond zat mijn vrouw pabo.be af te schuimen op zoek naar leuke speeltjes. Voor vrouwen, het is geweten, zijn de meest uiteenlopende speeltjes te verkrijgen. Vibrators, dildo’s, gheisha balletjes, glijmiddelen, al dan niet tintelend het bestaat allemaal.

Voor mannen is dat net iets minder. Al zit er de laatste jaren een evolutie in en is men wat creatiever geworden. Maar ik wou dus ook wel eens een speeltje kopen, iets waar ik als man ook wel eens plezier zou aan hebben en vooral waar we beiden iets zou aan hebben. Ik vond het wel wat vreemd een speeltje zoeken voor een man.

Speeltjes voor hem

Dus we starten onze zoektocht naar speeltjes voor hem, al snel kom je bij nep allerlei vagina’s, penispompen, poppen, zelfs vibrators voor mannen… “Oh my” dacht ik bij mezelf nee ik heb helemaal geen behoefte aan een pop een pomp laat staan een dildo voor mannen. Ik dacht al snel aan wegklikken tot ik een cockring tegen kwam, toen dacht ik, dit kan wel iets worden…

Maar ik kende daar niets van, wat in hemelsnaam doet zo een cockring? Waar is het goed voor? Welke neem je best? Eentje van rubber of een metalen ring? Zijn er daar maten in? Dus ging ik op zoek naar informatie op het internet, maar al snel kom je dan uit op fora’s waar men om info vraagt en waar er dan traditiegetrouw halve antwoorden op komen of je komt uit op een van de vele webshops die ze maar al te graag verkopen en liefst met zo weinig mogelijk of zo vaag mogelijke informatie.

Dus jah, ik vraag het aan enkele vrienden dan maar. Op Whatsapp hebben we de “S O P’s” een groepje vrienden waarmee we regelmatig chatten over echte “mannenzaken”, de gekste onderwerpen komen er aan bod. Van huis tuin en keuken tips tot echte mannen praat… Dus stel ik de vraag aan hen wie er ervaring heeft… Het verbaasde mij niet als er al snel een antwoord kwam van een van de “SOP’s” die een ware ervaringsdeskundige bleek te zijn. Met zijn tip’s in het achterhoofd starte ik mijn zoektocht naar een cockring.

De Cockring

Hoe plaats je een metalen Cockring

Hoe plaats je een metalen Cockring

Op aanraden van mijn vriend, de ervaringsdeskundige, koos ik een metalen cockring. Bij een metalen cockring is het belangrijk de juiste maat te nemen. De doorsnee man neemt normaal gezien best een cockring van 50mm (of 5 cm). Indien je niet zeker bent kan je best even je maat nemen. Hier kan je lezen hoe je best je maat neemt en de juiste afmeting berekend.

Na enkele dagen kwam onze bestelling aan, enkele speeltjes voor haar en mijn cockring. Toen ik het ding in mijn handen het en het werkelijk ook zag stond ik er vol verbazing naar te kijken. Hoe in hemelsnaam krijg je gans het zaakje daar door? Een cockring doe je namelijk rond je penis en achter je balzak. Dit is althans zo voor metalen cockrings. Bij rubberen cockrings is het soms enkel de penis maar daar mikt men niet op hetzelfde effect en dient de cockring eerder als extra stimulans voor de vrouw.

Dus na wat info van mijn vriend, de ervaringsdeskundige, doen we wat glijmiddel rond de cockring en passen we hem aan. Toegegeven op het eerste zicht ziet het er echt wel wat gek uit zo een juweel rond je kroonjuwelen.

Het Effect

S’avonds besluiten ik en mijn vrouw de cockring samen met wat andere speeltjes te proberen. Heel erg benieuwd welk effect het zou hebben. De metalen ring schrok me wel wat af, de vrees was reëel om bij het vrijen de ring te voelen en eventueel pijn te hebben bij een iets heviger of intenser moment.

Maar niets is minder waar, de ring zat heel comfortabel, zit helemaal niet in de weg en hinderde op geen enkel moment. Integendeel zelfs, alles voelde veel prettiger en lekkerder aan. En dat is dan ook meteen het effect dat een metalen cockring zou moeten hebben. Doordat een metalen cockring wordt bevestigd achter de balzak en rondom je penis heb je een veel intensere erectie. En dat voelt zeer aangenaam, een tweede effect is ook dat je als man minder snel klaarkomt. Als het al wat heviger gaat kan het soms gebeuren dat je sneller klaarkomt, wel een hulpmiddel hierbij is de cockring. En dan last but not least… Je orgasme is ook “iets” intenser. Bovendien zijn er nog veel andere effecten waar te nemen, gepijpt worden voelt nog lekkerder aan, de seks in het algemeen is dus gewoon nog aangenamer.

Na een avondje testen waren we beiden, zowel ik als mijn vrouw, overtuigd. De cockring is een zeer leuk speeltje, al zou ik het niet beschrijven als een speeltje maar eerder als een hulpmiddel.

Maar toch enkele kanttekeningen. Het is verslavend, je zou bijna enkel nog met die ring willen vrijen, en dat doe je best niet, verschillende site’s (waaronder Wikipedia) waarschuwen voor veelvuldig gebruik van de Cockring, de ring kan immers, bij veelvuldig gebruik, schade aanbrengen aan je bloedvaten en dat is het laatste wat we willen natuurlijk.

In elk geval, wij zijn overtuigd, in onze Swingers Webshop heeft een mooi assortiment aan cockrings, ga er zeker eens een kijkje nemen!

Swinger Datingsite

Tags: , ,


About the Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑