Blog

Published on januari 5th, 2014 | by De Swingers

0

Oproep: Heren, doe jullie kousen in hemelsnaam uit!

Bij ons laatste bezoek aan onze favoriete parenclub viel het me enorm op hoe sommige mannen, en zeg maar de meerderheid van de mannen, een afknapper waren van formaat.

En dit niet door hun uiterlijk, helemaal niet, een mooi lijf is ook niet alles. Nee gewoon door hun gedrag, of hoe ze er gewoon bijlopen. Ja je bent in een club en de vrouwen doen er doe moeite in de smaak te vallen voor hun man of voor andere mannen. Maar mannen die de moeite doen, tjah sorry ze zijn in de minderheid. En dit is helemaal niet slecht bedoeld en ieder heeft natuurlijk zijn eigen smaak die ik zeker respecteer; maar kom er zijn toch enkele kleine regels, vind ik, die de mannen zouden moeten onthouden.

Je bent in een club en op een zeker uur of na een tijdje gaat iedereen in lingerie lopen. Zoals gezegd vrouwen doen dat door een, voor hen of voor hun man, uitdagend lingeriesetje te dragen en mannen tjah t’is waar ze hebben weinig, of minder, mogelijkheden. De man loopt er bij in onderbroek, boxer of short, de een met al meer fantasie dan de ander. Maar wat met het schoeisel? En daar begint het allemaal…

Wij persoonlijk, wij zorgen ervoor dat we steeds aangepast schoeisel meehebben, een schoentje met hoge hak voor haar en voor hem een paar teensletsen, flip-flops of hoe je ze ook noemt. Toegegeven, teensletsen zijn niet meteen erg opwindende schoenen, maar ook hier hebben mannen minder mogelijkheden. Maar, heren neem nota, wat doe je niet!

Ten eerste op je blote voeten, echt een gouden raad, er valt wel eens een glas en er ligt iets glibberig op de vloer (ik ga hier net verder op in!) en je avondje is al rap verknalt.

Ten tweede, heren ga niet met blote voeten in je schone schoenen in onderbroek gaan dansen of naar boven… een enorme afknapper, jullie zien er echt niet uit!

Ten derde, in hemelsnaam wat hebben mannen met kousen, gooi die kousen uit! We hebben allemaal voeten en we zien tenslotte alles van de rest van jullie lijf, waar jullie al te graag mee showen.  Heren, doe jullie kousen in hemelsnaam uit!

Ten vierde wees creatief ook met weinig aan kan je er enorm sexy uit zien, maar ga niet in onderbroek met Ambiorix schoenen en kousen aan op de dansvloer staan of naar de boven verdieping anders zakt de temperatuur meteen naar -10° voor de dames.

[faq] Heb je vragen of opmerkingen over wat hier staat? Reageren kan (anoniem) onderaan dit bericht of op ons forum. [/faq]

 

Swinger Datingsite

Tags: , , , ,


About the Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑