Swinger Datingsite


Blog

Published on februari 17th, 2014 | by De Swingers

0

Een nieuwe club, een nieuwe stap

Swinger Datingsite

Nu al bijna twee jaar trekken we regelmatig naar Acanthus, van zodra mogelijk en wanneer we daar zin in hebben. Nee niet elke maand of met de regelmaat van de klok maar enkel als we daar zin in hebben.

Naar een parenclub gaan aanzien we als een aanvulling aan ons seks leven. We gaan er heen wanneer we zin  hebben, we hebben er spannende seks maar van seks met meerdere actieve koppels of trio of partnerruil is er nog niets gekomen. Telkens we naar Acanthus gaan hebben we heerlijke seks, in ruimtes waar iedereen je kan zien, waar vrouwen hun man afrukken of pijpen terwijl ze staan te kijken op een koppel dat “het” aan het doen is. In de seks cinema, in de gynaecologische stoel, sauna, boven de dansvloer. Overal hadden we al seks, met elkaar, nooit meer dan dat.

Is het nu net dat waar mijn vrouw naar opzoek wil gaan. Over Acanthus hoor je wel vaker zeggen dat het geen “doeners” club is. Dat er 1 clan of clans zijn en dat je er moeilijk banden legt. Dit en nog andere redenen deed ons besluiten eens een andere club te bezoeken.

We gaan dus binnenkort voor het eerst naar een andere club, alweer een nieuwe stap in onze zoektocht. De keuze is gevallen op Tommies (toegegeven hun site is niet meteen de aantrekkelijkste), een eerder kleine meer trendy club waar je op B4 goede commentaren over hoort. We zijn benieuwd, reuze benieuwd!

[faq] Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Reageren kan (anoniem) onderaan dit bericht of op ons forum [/faq]

Tags: , ,


About the Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑