Swinger Datingsite


Blog

Published on juni 20th, 2015 | by De Swingers

0

En toen werd het windstil, we lassen een pauze in

Regelmatig kregen we de vraag door, het is zo stil bij jullie? Publiceren jullie niets meer op de website? Wel we houden voorlopig even een pauze.

De jongste weken en maanden hebben me aan het denken gezet. Steeds meer mensen uit onze dichte omgeving weten wie we zijn en lezen de blog dus mee. In theorie hebben wij daar geen problemen mee, maar in de praktijk is het wel wat lastiger. Zo hebben we al meermaals de nadelen hiervan mogen ondervinden. Mensen kunnen het niet plaatsen, en we krijgen een stempel opgedrukt. Daardoor krijgen we het gevoel van niet vrij meer te kunnen schrijven wat we zouden willen schrijven. Los hiervan gaan we een pauze inlassen in ons swingersbestaan.

 

Zwanger

Jawel, we verwachten ons derde kindje, hierdoor hebben we besloten niet meer te gaan swingen voor de duur van de zwangerschap, waarschijnlijk zelfs langer. Andere koppels gaan gewoon verder tijdens de zwangerschap, daar hebben we als libertijn en ruimdenkende uiteraard respect voor, maar wij hebben besloten het niet te doen en dus een pauze in te lassen. Wat er daarna gaat gebeuren weten we nog niet, zoals steeds laten we het gewoon op ons afkomen.

Ons laatste avontuur was een trio als verrassing voor mijn verjaardag enkele maanden terug. Maar na een tweede keer hebben we toch ondervonden dat trio’s (VVM) niet zo ons ding is. We houden het dus voorlopig even voor bekeken. We blijven achter onze website staan en zullen terug beginnen met bloggen na de geboorte van ons derde wondertje.

Naast deze blog, heb ik wel besloten een blog te starten over mannelijke biseksualiteit. Ik doe het los van Deswingers.be, omdat ik dan mezelf kan zijn en omdat ik niemand in mijn naaste omgeving wil bruuskeren. Wil je meer info over die blog mag je ons altijd een mailtje sturen.

Swinger Datingsite

Tags: , ,


About the Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑