Swinger Datingsite


Blog

Published on maart 27th, 2014 | by De Swingers

0

Interview “De Swingers” met Story

Swinger Datingsite

Op 4 maart krijgen we een mailtje van een journaliste met de vraag of we geen interview wouden geven. Onze verbazing was groot, een interview voor het weekblad Story. We moesten er toch even over nadenken.

Na overleg hebben we ons akkoord gegeven, het interview gebeurd anoniem met schuilnamen en zonder foto’s. Swingen is en blijft een taboe en ons privé leven is goed waard. Maar toegegeven, het is spannend tegelijk. Na wat heen en weer mailen met de journaliste maken we een afspraak bij ons thuis.

Op een woensdag 16h30 stipt gaat de deurbel, ze was precies op tijd! Marijke, de journaliste, vooraan in de twintig stapt onze woning binnen. Na een korte kennismaking zetten we ons in de zetel en neemt ze haar dictafoon uit haar handtas. Het gesprek wordt opgenomen zodat het later kan uitgetikt worden.

Beiden ik en mijn vrouw waren toch wat zenuwachtig, een interview doe je niet elke dag, althans wij toch niet. Grappig was dat Marijke meteen vertelde dat ze nog maar pas werkte voor Story en dat was wel wat te merken. Ze was denk ik nog zenuwachtiger dan dat wij waren, bewijs daarvan was dat ze bevend de dictafoon op de salon tafel legde. Ach niet erg, we zijn allemaal jong geweest.

Ze had een lijstje opgesteld met allemaal vragen die ze wou stellen, niet zo handig bleek achteraf, na een kwartiertje waren alle vragen beantwoord :-).

Eigenlijk was het een zeer aangenaam gesprek, en we waren achteraf zeer tevreden over het gesprek, stiekem stel je je wel de vraag. Zou ze zelf geïnteresseerd zijn? Soms keek ze wel geïnteresseerd op en hoorden we een kleine ‘mmmmmm’. Het interview leek wel de voorbode van veel meer onthullingen en een vreemde periode voor ons.

Het interview is drie weken geleden afgenomen en op die drie weken tijd is er heel wat verandert. Ons stilzwijgen is zowat doorbroken, nog voordat het interview is gepubliceerd. Niet alleen hebben we ontdekt dat onze vrienden S en S ook een open relatie hebben. J en C hebben onze website ontdekt, en kunnen die blijkbaar smaken. Ook een collega van ons weet van onze levensstijl. Heel vreemd, allemaal ontwikkelingen op nog geen week tijd en net in de week voor publicatie van het interview.

Het interview wordt gepubliceerd in het weekblad Story dat verschijnt op 1/4/2014. Heb je vragen? Stel ze gerust op ons forum.

Tags: ,


About the Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑