Blog

Published on april 13th, 2014 | by De Swingers

0

Hoe een avondje met vrienden “uit de hand” kan lopen

Enige tijd geleden vertelden we jullie al hoe we te weten kwamen dat er vrienden van ons in ongeveer hetzelfde wereldje zaten als wij. Voor ons was het een bevrijding, eindelijk iemand te vinden met wie we honderduit onze ervaringen konden delen. En eigenlijk te moeten vaststellen dat we op onze leeftijd geen uitzondering waren. Een leuk en zalig gevoel maar een gevoel die ook twijfels deed ontstaan. 

Stel je voor, je hebt bevriend koppel die weten dat je swingt, die daar zelf niet voor openstaan maar er wel begrip voor hebben. En langs de andere kant heb je een bevriend koppel die weten dat je parenclubs bezoekt en die zelf ook openstaan voor (soft) swingen. Beide bevriende koppels kennen elkaar niet maar weten wel van elkaars bestaan. Dan zit je met een probleem, zeker als je voor het eerst in deze situatie zit. Het koppel dat niet swingt volgt ook deze blog, en we vertellen ook regelmatig over onze levensstijl.

Wij zaten dus met deze situatie in onze maag, waarom? Het ene koppel dat niet swingt kon beginnen denken dat wij minder interesse zouden hebben in hen of dat onze vriendschap zou verwateren omdat zij niet swingen. En omdat zij kunnen gaan denken dat we het “leuker” zouden gaan vinden bij het wel swingend koppel. Langs de andere kant heb je het Swingend koppel met wie het zeer goed kunnen vinden, gaan zij nu niet plots gaan denken dat, nu we meer contact hebben, we er op uit zijn met hen in bed te duiken. Terwijl dat eerlijk gezegd totaal de bedoeling niet is…

Wekenlang spookte die vraag door mijn hoofd. Het deed ons besluiten zo snel mogelijk naar het bevriende koppel te gaan dat niet swingt, zij wonen redelijk ver van ons, en hen gerust te stellen. Onze vermoedens bleken die avond dan ook terecht. Aangezien we ver van elkaar wonen en het allemaal druk hebben met werken zien we elkaar niet zo vaak, veel te weinig eigenlijk. Die avond hebben we dan ook aan J & C (het niet swingend koppel) duidelijk gemaakt dat onze vriendschap los staat van het swingen, hoe dan ook. Vergelijk het als een vriend die graag naar het voetbal ga kijken en de andere vriend niet. Het verandert niets aan de vriendschap tussen beide, alleen de interesse is anders maar daardoor is de vriendschap niet minder. Ons bezoekje aan hen deed deugd en het was voor beide koppels een enorme geruststelling.

Langs de andere kant hadden we dus S en S. Net op het moment dat alles bekend raakte, de biseksualiteit van de vrouwelijke helft van het koppel en het swingen met een vast koppel die er mee gepaard gaat, kwamen ze privé in een zeer moeilijke periode, eentje waar we hier niet verder gaan op in gaan. We respecteerden die natuurlijk die periode en toonden onze blijk van respect aan hen. Tegelijk zat ik met een knoop mijn maag. Gaan ze nu niet denken dat we er alles aan gaan doen om met hen in bed te belanden? S, de man, antwoordde niet meer op mijn berichten en ik twijfelde eraan of dat nu was door hun moeilijke periode of door het feit dat hij geen contact meer wou met ons.

Na verloop van tijd normaliseerde de situatie zich wel, gelukkig maar, een opluchting. Meer zelfs S begon zelf meer contact met mij te zoeken. De vrouwen konden het al langer met elkaar vinden, de mannen hadden door hun jobs minder contact met elkaar.

Mijn vrouw besloot om eens een avondje te organiseren met S en S, gezellig bijpraten en eens de gedachten verzetten na hun moeilijke periode en gewoon ter ontspanning. Op een vrijdagavond spreken we af en hebben we een gezellige avond. De mannen hadden eerder die dag samen een game gekocht voor de Xbox en dachten dan samen even te gamen terwijl de vrouwen waarschijnlijk toch zouden gaan praten over koetjes en kalfjes.

Dat was echter een beetje naïef, de dames hadden duidelijk andere plannen en wouden niet dat we zouden gaan gamen. Al snel begon de cava redelijk te vloeien en begon de sfeer losser te komen. S en S begonnen al snel te praten over hun ervaringen met hun vaste koppel (die we intussen ook al eens ontmoet hadden) en wij over onze ervaringen in Acanthus. Er werd gelachen die avond, enorm gelachen, de gekste “selfies” werden genomen en we hadden enorm veel plezier. De vrouwen begonnen stilaan op temperatuur te komen. Voor wij, de mannen, het goed en wel beseften zaten we beide met ontbloot bovenlijf in de zetel.

Mijn vrouw vond het nodig ons uit te dagen en te stoeien met de man van het andere koppel, de chips vlogen in het rond, het was surrealistisch aan het worden. Wij de mannen, zaten daar met twee vrouwen die duidelijk andere plannen hadden die avond… Ja beide hadden ze opvang voorzien voor de kinderen. We waren dus alleen thuis en wij de mannen hadden daar geen graten in gezien. Tot op heden ontkennen ze nog steeds dat het hun bedoeling was om meer te doen dan dat we in gedachten hadden.

Daar zaten we dus ontbloot bovenlijf de mannen keken elkaar aan en zijden al lachend tegen elkaar “Dit kan toch niet?”. We moesten er beiden om lachen, toen hoorden we plots “Nu hun broek nog!”. Oh My God, dit kan niet! Ik sprong recht naar mijn vrouw, ik in bloot bovenlijf en mijn broek af? OK! Ik gaf een ruk aan het bloesje dat mijn vrouw aan had, “Jij ook dan!”. S, de man bulderde het uit van het lachen “Dat kan toch niet!” bulderde hij uit. Ondertussen zat zijn vrouw toe te kijken en was ze duidelijk aan het genieten was van het schouwspel. Mij vrouw sprong op mij en begon aan mijn broek te trekken, “Broek af zeg ik je!”. Op dat moment springt de vrouw van het andere koppel op S en in één ruk was die zijn broek uit.

Zwoel begonnen de twee naast ons te zoenen met elkaar, het was gewoon onvoorstelbaar. Daar zit je dan in de zetel, nog steeds met enkel je broek aan en een vrijend koppel naast je. “Zeg S, dat is ook wel niet netjes, jij hebt hier nog wel al je kleren aan!” merkte ik op. Zonder boe of ba ontdeed ze zich van al haar kleren, waarna mijn vrouw hetzelfde deed. Het begon stilaan op een natte droom te lijken. Zwoel begon mijn vrouw mij ook te kussen, deed ze mijn broek af en begon ze mij te pijpen.

Het moet gezegd, S heeft een prachtig lichaam,  voor mijn vrouw was het ooit ondenkbaar zich bloot te geven naast of bij een vrouw die zowat de, wat men noemt, ideale maten heeft. Ik geloofde mijn ogen niet, S was intussen begonnen met S te beffen en ik lag daar terwijl mijn vrouw mij aan het pijpen was. Nee, nee ik kan het nog steeds niet geloven, we hadden seks met een bevriend koppel in ons eigen huis… het voelde zalig. Ik daagde mijn vrouw uit, zeg je weet toch nog dat je S ooit wou, je kwam zelfs klaar op het idee? Awel ze ligt hier nu, doe je zin! S draaide zich wat naar mijn vrouw waarna zij haar oraal begon te bedienen.

Al snel stopte mijn vrouw ermee en begon ze mij te zoenen. De nacht ging verder tot een uur of drie, het werd de zwoelste nacht van ons leven. Onze ervaringen in Acanthus verdwenen in het niets, dit was stukken beter, wie wil er nog naar een club als je dit thuis kan zeiden we de dag nadien tegen elkaar. En plots begrepen we ook waarom S, de man, het niet zo voor clubs heeft, het kan veel gezelliger bij jezelf thuis.

Maar mijn vrouw zat wel met een probleem, ze was onzeker, onzeker over wat ze had gedaan met S ze heeft haar kort even gebeft en is direct gestopt. Ze was beschaamd ze wou wel maar twijfels overmande haar. S die actief bi is, deed niets bij haar en ze was dus niet zeker of S het wel wou. Ook twijfels over haar eigen lichaam en dat mooie lichaam van S deden haar twijfelen, ze werd beschaamd.

De dag nadien kwam S over de vloer met de kinderen en hebben we nog gelachen over wat er die nacht gebeurd was. De vrouwen waren uit werken, mannen onder elkaar besloten we dat de vrouwen dat weer goed gezien hadden, een gezellig avondje zonder de kinderen… Hoe naïef konden we zijn? Maar we klagen niet 🙂

Om af te sluiten, J & C denk er aan: Good friends are….

Tags: ,


About the Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑