Niet elk bezoekje aan Acanthus verloopt even goed

1

In ons jaaroverzicht van 2014 hadden we het al aangekondigd, 2014 zouden we afsluiten met een laatste bezoekje aan Acanthus dit jaar. Vorig weekend was het zover we gingen nog eens naar Acanthus, het was geleden van augustus dit jaar dat we nog eens Acanthus hadden bezocht.

Toen we in augustus naar Acanthus gingen was de mainroom pas vernieuwd en we vonden het er wel goed uitzien. Ook de beruchte bovenverdieping werd vernieuwd, echter die werken waren nog deels in uitvoering. Al langer vinden we dat Acanthus gerust een opknapbeurt mag krijgen. Aangezien het geleden was van augustus dat we er nog geweest waren keken we er naar uit om te zien wat er nog vernieuwd was.

DeswingersBe_2014-dec.-27Aangekomen op de parking van Acanthus viel het ons meteen op dat er niet zoveel auto’s geparkeerd stonden, we stonden zelfs op de eerste rij en dat om 21 uur. Dat er niet zoveel volk ging zijn, zo midden in de feestperiode, dat hadden we wel verwacht en dat vinden we persoonlijk niet zo erg. Eenmaal binnen en omkleed gingen we aperitieven, we bestelden ons beiden iets te drinken voelden meteen alle blikken op ons gericht, er stond een 20tal personen in de mainroom. Mijn vrouw voelde zich heel oncomfortabel door alle blikken die ze kreeg en we gingen naar de witte lounche om daar te aperitieven.

Het voelde niet echt goed die avond, en mijn vrouw vertrouwde me toe dat ze zicht geïntimideerd voelde door alle blikken die ze op haar gericht kreeg. “Het voelt raar aan om plots al die keurende blikken te krijgen zeker van al die slankere vrouwen” vertrouwde ze me toe, ik zag twijfels in haar ogen. Ik probeerde haar wat te sussen en haar op haar gemak te stellen, we dronken rustig ons aperitiefje leeg en gingen eten. Langzaamaan kwam er wat meer volk toe, ook wat meer normalere vrouwen (zoals ik ze noem) die niet enkel met hun lijn bezig zijn. Naarmate de avond vorderde ontspande mijn vrouw zich. Na het eten zij ze me “het is toch telkens een klik die ik moet maken hoor” ja zelfs na al die voorgaande bezoekjes aan Acanthus is het toch even loskomen, misschien maakt ook dat deel uit van de kick die we er hebben.

Bovenverdieping Acanthus

De avond vorderde langzaam tegen half twaalf liep heel wat volk nog steeds niet in lingerie en de kleine discotheek bleef de ganse nacht gesloten. Rond half twaalf besloten we ons in lingerie te zetten en gingen we naar boven, op verkenning of zoals ze het ook wel eens noemen gaan “cruisen”. Aangekomen op de eerste verdieping bleek al gauw dat er niet zoveel was verandert, behalve wat verlichting en afwerking was er niet zoveel verandert. De grote zaal met matrassen had een paar extra kijkgaten gekregen en dat was het. De trappen naar boven waren ook wat beter zichtbaar gemaakt. We gingen ook eens kijken naar de tweede verdieping, ook daar niet veel verandert op de verlichting na dan. Die verlichting bleek last te hebben van een slecht contact waardoor de ganse bovenste verdieping af en toe zonder elektriciteit viel. Nefast voor de cinemazaal blijkbaar die ook met regelmaat uitviel.

Tijdens de ganse verkenning van de bovenverdieping kon mijn schatje niet van mijn onderbroek blijven, constant streelde ze mijn boxer en mijn intussen harde lul, telkens ze voor mij liep streelde ik haar slipje. Het duurde niet lang voor ze me op een van de matrasjes duwde boven en me hevig begon te zoenen. In de nek, op mijn lippen, aan mijn oor, mijn bovenlijf. Haar zachte lippen gingen mijn lichaam rond, ze had er duidelijk toch enorm zin in gekregen. Mijn hand ging in haar slipje en al snel kreeg ik bevestiging van mijn vermoeden, haar slipje was kletsnat en mijn vingers glipten zo naar binnen, ze kreunde zachtjes in mijn oor, hmmmmm heb zin in je. Ze trok mijn boxer naar beneden en begon mijn keiharde lul te kussen, het gaat een zwoele nacht worden, heerlijk.

Met vrienden in de jacuzzi

Er wandelde intussen al wat volk rond boven maar daar had mijn schatje nog geen zin in, kom zei ze tegen me, we gaan nog even naar beneden. Goed idee dacht ik, de boog moet niet altijd gespannen staan. We gingen nog even naar beneden, een colaatje drinken in de witte lounge even tot rust komen in elkaars armen. Intussen viel het ons op hoe een groep vrienden enorm veel plezier had in de jacuzzi. Vanuit de louche hadden we zicht op de jacuzzi en op enkele mooie werken van Suzie Lejaeghere, de groep vrienden buiten lachten en gierden er op los. Dat mis ik nu zei ik tegen mijn vrouw, zo met een groepje vrienden hier plezier komen maken. Ja wie weet ooit zei ze tegen me, maar we weten beide dat het verdomd moeilijk is om gelijkgestemde vrienden te hebben. Het groepje dat buiten zat in de jacuzzi kwam intussen naar binnen gelopen gillend van de kou, het vroor immers die nacht en wij gingen richting discotheek.

Danspaal

Er was een goede sfeer in de discotheek, opzwepende muziek en toch aardig wat volk. Kort nadat we daar plaats hadden genomen juist aan de danspaal kwam er een dame aan de paal dansen. Ik herkende ze meteen van het groepje vrienden die eerder in de jacuzzi zaten. Niet veel later volgde de rest van het groepje, onze aandacht van zowel mezelf als die van mijn vrouw werd getrokken door de mooie blondine die de groep vergezelde. Ze was met gemak 1m80, lang blond haar en lange benen. Een prachtige vrouw om naar te kijken, dat vond mijn vrouw kennelijk ook, ze kon haar ogen amper van haar prachtig lichaam houden. Bovendien had ze duidelijk zeer goede danspaal skills, we hadden beide moeite onze ogen van haar te houden, ze danste zeer sensueel rond de paal en gaf er haar volledig aan over. Tegelijk danste ze zeer uitdagend naar vriendin toe, ze nam haar vast, draaide haar een sensuele tong en spreidde regelmatig haar benen naar haar. We zaten allebei te kijken op het mooi liefdevol schouwspel, het groepje had duidelijk enorm veel plezier. We keken naar elkaar en we lachten naar elkaar, kom we zijn weer naar boven zei ik tegen mijn vrouw.

Verdorie hij is klaargekomen

Terug boven gekomen hadden we niet veel nodig om terug in de sfeer te komen. We gingen richting matrassen zaal, daar lag intussen heel wat volk, we konden er niet meer bij, we gingen naast een van de kijkgaten staan en mijn vrouw trok mijn boxer naar beneden en begon me op haar knieën te pijpen. Een ietwat ouder koppel kwam naast ons staan, mijn schatje sprong recht deed mijn boxer aan en trok me naar de matrasjes boven de discotheek. Ze deed haar slipje uit, ging bovenop me zitten en begon me stevig te neuken. Ze had er enorm zin in, ze was kletsnat van verlangen. Na een tijdje kwam ze heerlijk klaar met een grote lach. Ze begon me weer te pijpen en niet veel later kwam ik ook heerlijk klaar.

Net op dat moment kwam er nog een koppel naast ons, de man begon over mijn vrouw haar dijen te strelen en legde zijn vinger op haar kutje. Mijn vrouw begon te lachen en kreunde, ik was net klaargekomen en had nog wat opkuiswerk en had het niet meteen door. Ik stelde me recht en hoor nog net vrouw zeggen, “verdomme hij is al klaargekomen”. We lachten vriendelijk terug en antwoorden vriendelijk, volgende keer meer geluk. Achteraf gezien vonden we het wat jammer want het zou een spannende avond mooi afgesloten hebben.

Verloedering in Acanthus

We gingen richting de douches boven om ons te douchen en wat op te frissen, jammer maar helaas bleken de douches boven niet te werken die avond. Het was ietwat de domper van die avond, Acanthus laat tegenwoordig heel wat steekjes vallen. Elektriciteitsproblemen op de bovenverdieping waardoor de cinema niet werkte, de sauna is al een tijdje stuk, douches die niet werken en nog tal van andere slordigheden zoals een dak dat lekt bedrading die je pad kruist. Hopelijk herpakken ze zich snel.

Het was in elk geval voor ons een mooie afsluiter van het jaar, en we kijken nu al uit naar onze volgende avonturen.

Swinger Datingsite
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

1 reactie

  1. Danspaal… Kristel heeft dit nog op zondag in de club Exotica kunnen oefenen…
    Altijd zo mooi te zien…

    Zeer mooi geschreven! Ik moest ook lachen met het volgende te lezen: “verdomme hij is al klaargekomen”…

    In jullie verhalen… We kunnen soms iets voelen: het proberen van de grens te verleggen… stap per stap…

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.