Onzekerheid over trio met een man

Geplaatst in: Nieuws

   • Sleutelbeheerder
    De Swingers op #5022

    Soms heb je het gevoel dat je ter plaatse blijft trappelen, soms heb je het gevoel van steeds meer te willen en verder te willen gaan. Soms kijk je na
    [Lees het volledige bericht hier: Onzekerheid over trio met een man]

   • Gast
    Heartbeat op #5023

    Overwegen misschien wel, maar het doen is toch nog heel iets anders. Dan speelt de onzekerheid over jezelf, en spoken er vanalle scenario’s door je hoofd. Meestal de negatiefste eerst, hopelijk vind ik een manier om me daarover heen te zetten. Enige tips ???

   • Sleutelbeheerder
    De Swingers op #5024

    Hoi Heartbeat,

    Ben je man of vrouw? En over wat twijfel je? Over jezelf? De eventueel negatieve ervaring? Angst? Drempelvrees? Er zijn veel gedachten die door je hoofd kunnen spoken, maar indien je een partner hebt kan de steun aan elkaar veel betekenen. Wanneer je alleenstaande bent moet je meer vertrouwen op de partners die je eventueel ontmoet en daarmee eerst een goede band kweken.

    Groetjes

   • Gast
    Heartbeat op #5025

    Hey Swingers,

    Ik ben de man(32) van het koppel, en ik twijfel over 101 dingen. Gaande van angst om de partner te verliezen, tot het niet kunnen ‘presteren”(faalangst),
    en dan ook ons uiterlijk natuurlijk(geen fotomodellen) gaan we ooit wel de geschikte persoon/personen vinden.. Natuurlijk is de negatieve ervaring er ook
    altijd bij. Het is ook allemaal nog nieuw voor ons. Toen mijn vrouwtje(29) er in de tijd mee afkwam, hebben we al wel eens naar acanthus geweest(bijna 3j geleden)
    maar aangezien ze toen zwanger was en het echt de allereerste keer was heb ik er toen niet over nagedacht en het gewoon gedaan(kat uit de boom gekeken), toen was zij iets onzekerder.
    Nu denk ik er iets te lang over na met alle gevolgen natuurlijk, en ben ik onzeker.. Mijn partner steunt mij wel enzo en probeert mijn vertrouwen en zelfzekerheid een boost te geven
    maar toch blijft het moeilijk de gedachten dat je de eigen partner deelt met een andere man. Om de een of andere reden is dit alleen bij de gedachte van een andere man, met een andere
    vrouw zou ik minder problemen hebben (raar maar waar). Het is echt moeilijk om die hele gevoelens rollercoaster te omschrijven.

   • Sleutelbeheerder
    De Swingers op #5026

    Het is inderdaad een hele rollercoaster die je doorgaat. In onze opinie moet je eerst wel echt een goede band opbouwen met de mogelijk derde partner. Kwestie van aanvoelen denk ik hoe de andere ermee zou omgaan. Wij hebben een trio gedaan met een vrouw en heb daarvoor toch wel wat gewerkt aan de band tussen ons en haar.

    Het is inderdaad vreemd maar dit ging makkelijker dan dat het nu gaat in de zoektocht naar een man als derde partner. We zoeken nog steeds… Mannen zijn ook meer seksbelust misschien komt het daardoor? In elk geval ook veel succes met jullie zoektocht 🙂

   • Gast
    BlueC op #5027

    Hallokes,

    het is bevrijden om te lezen dat het niet aan mij ligt. Blijkbaar hebben veel mensen drempelvrees als het op sex met anderen aankomt.

    Naar een club gaan vind ik geen moeilijke stap.
    Eerst kijken en dan langzaam opbouwen hoever ik kan en wil gaan. Maar dat ziet mijn ventje niet zitten. Hij voelt zich daar nu nog niet klaar voor.

    Met een vrouw hadden we onlangs onze eerste trio ervaring. En hoewel de zenuwen door mijn lijf gierden. Ik vond het een zeer fijne ervaring. En het smaakt naar meer.

    Logisch zou zijn dat we dan een trio met een man proberen. Maar veel van de mannen die zich aanbieden, willen gewoon erop en erover. Daar heb ik geen zin in. En dan ben il stiekem een beetje blij dat mijn man zijn voorkeur naar bi-vrouwen en bi-koppels uit gaat.

    Alleen vraag ik me nu af of het wel zo verstandig is om af te spreken bij een koppel thuis.
    Op het net raden ze een publieke plaats aan…een club. Daar heb je een wakend oog.

    Hebben jullie hier ervaring mee?

   • Sleutelbeheerder
    De Swingers op #5028

    Hoi BlueC,

    Wij houden er ook de regel op na om met koppels eerst ergens op neutraal terrein af te spreken. Hetzij eerst gewoon in een gezellige drankgelegenheid of in een parenclub. Indien het klikt kan je kiezen om verder te gaan indien het niet klikt kan je gemakkelijker elk zijn eigen weg gaan.

    Tot nu toe hebben we enkel “iets” gedaan met een bevriend koppel (we kenden ze dus al een tijdje) en voor onze eerste trio hebben we eerst een paar keer afgesproken om iets te gaan drinken. Zo is er ook minder “druk”.

    Groetjes

   • Gast
    BlueC op #5029

    Hm?

    Misschien word het tijd om de Dom in mij wat meer naar boven te laten komen en eens duidelijke afspraken te maken over waar ik me lekker bij voel.

    Ik ben in voor bijna alles. Het is alleen een beetje overweldigend en als ik meer duidelijkheid heb over waar aan en waar af….dan kan ik me ook makkelijker openstellen…ipv muren op te trekken.

    Het komt ook gewoon omdat ik/we er nog niet vertrouwd mee zijn.

    Ik vind het opluchtend om er eens met iemand over te kunnen praten.

    Fijn weekend 🙂

Weergave van 7 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.