Aangemaakte reacties

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Een nieuw jaar, nieuwe voornemens, terug naar Acanthus #5217
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  S & N,

  Fantastisch! We zijn zo blij voor jullie! Je zal merken dat je de komende dagen nog lang zal nagenieten van jullie avondje Acanthus.

  Welkom in de club der verslaafden 🙂

  In reactie op: Een nieuw jaar, nieuwe voornemens, terug naar Acanthus #5213
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  [quote quote=5207]Hey, Proficiat, Bij ons het zelfde verhaal, We zijn nu ook al even niet geweest vorig jaar in februari of maart zal laatste keer geweest zijn, zwangerschap van mijn 2de kindje en zijn 1ste, dus het word terug tijd hihi…. Ac is echt een verslaving idd. ☺dan kan je van mekaar niet genoeg hebben en die kriebels dat gevoel dat blijft hangen, En onze stap gaan we binnenkort ook terug zetten, We zien er al naar uit eerlijk gezegt, We zijn ook natuurlijk nieuwsgierig naar andere clubs maar we hebben een beetje schrik dat het wat tegen gaat gaan aangezien Acanthus toch wel een van ‘de’ Clubs is, Voor ons is het wel een hele eind rijden een dik uur en half en als je dan van elkaar zoveel genoten hebt is het eigenlijk best gevaarlijk, Hoteletje in de buurt of B&B dat julie weten? Alvast tot ziens mss. Xxx E&K [/quote]

  Hoi,

  Ja AC is zeker verslavend, wij blijven er eigenlijk nooit slapen, AC is voor ons een half uurtje rijden dus we zijn behoorlijk snel thuis. Ik drink ook niet, behalve een aperitief in begin van de avond, daarna raak ik geen glas alcohol meer aan dus kan ik veilig met de wagen naar huis rijden.

  Anyway, wie weet tot ooit in de AC 🙂

  In reactie op: Een nieuw jaar, nieuwe voornemens, terug naar Acanthus #5212
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Hoi S & N,

  Fijn dat jullie de stap hebben gezet, wij gingen er normaal ook zijn op 13/2 maar omstandigheden besloten er anders over. Hopelijk hebben jullie het goed gehad, we zijn benieuwd 🙂

   

  In reactie op: Een nieuw jaar, nieuwe voornemens, terug naar Acanthus #5114
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Beste S & N,

  Leuk dat jullie ons nog steeds volgen :-). Welke club er nu het beste is om jullie eerste stappen te zetten hangt sterk af van jullie persoonlijke keuze. Wij kennen alleen Acanthus uit eigen ervaring, we kennen uiteraard Chivaz in Gent, maar dan eerder van “horen zeggen”. We zouden trouwens wel graag eens naar Chivaz gaan, er is maar 1 iets dat ons tegenhoud en dat zijn de vrijgezel mannen die zijn toegelaten, dat is niet zozeer ons ding om het zo te zeggen. Vrijgezellen die rondlopen in clubs zijn er meestal om enkel om te kunnen “scoren” en wij zijn eerlijk gezegd niet graag een van hun vele doelpunten om het zo te zeggen. Niets tegen vrijgezellen uiteraard, maar onze voorkeur gaat naar club momenten waar er geen vrijgezellen zijn, vrijgezellen vinden we leuk voor thuis dates.

  Dit gezegd zijnde, je kan altijd naar Chivaz gaan op een donderdagavond, dan is het koppel avond. Maar voor, gezien we kinderen hebben, is dat uitgesloten. Dus voor ons persoonlijk, is Chivaz op dit moment uitgesloten. De reden waarom we indertijd voor Acanthus hebben gekozen is dan ook eerder het feit dat er op zaterdagavond geen vrijgezellen zijn. Chivaz is inderdaad gemoedelijk, klein, en cozy… Maar vergeet ook niet dat je in AC voldoende plekjes hebt om jullie als koppel intiem terug te trekken, het leuke is dat je om die plekjes te vinden wel wat moet op verkenning gaan… En dat is dan ook weer zéér spannend 😉

  In elk geval heel veel succes met jullie zoektocht, en we kijken uit naar jullie eerste ervaring 🙂

  Groetjes

  N & N

  In reactie op: Club Tommies #5051
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Deze club is inmiddels gesloten, slotje op dit onderwerp

  In reactie op: Onzekerheid over trio met een man #5028
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Hoi BlueC,

  Wij houden er ook de regel op na om met koppels eerst ergens op neutraal terrein af te spreken. Hetzij eerst gewoon in een gezellige drankgelegenheid of in een parenclub. Indien het klikt kan je kiezen om verder te gaan indien het niet klikt kan je gemakkelijker elk zijn eigen weg gaan.

  Tot nu toe hebben we enkel “iets” gedaan met een bevriend koppel (we kenden ze dus al een tijdje) en voor onze eerste trio hebben we eerst een paar keer afgesproken om iets te gaan drinken. Zo is er ook minder “druk”.

  Groetjes

  In reactie op: Onzekerheid over trio met een man #5026
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Het is inderdaad een hele rollercoaster die je doorgaat. In onze opinie moet je eerst wel echt een goede band opbouwen met de mogelijk derde partner. Kwestie van aanvoelen denk ik hoe de andere ermee zou omgaan. Wij hebben een trio gedaan met een vrouw en heb daarvoor toch wel wat gewerkt aan de band tussen ons en haar.

  Het is inderdaad vreemd maar dit ging makkelijker dan dat het nu gaat in de zoektocht naar een man als derde partner. We zoeken nog steeds… Mannen zijn ook meer seksbelust misschien komt het daardoor? In elk geval ook veel succes met jullie zoektocht 🙂

  In reactie op: Onzekerheid over trio met een man #5024
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Hoi Heartbeat,

  Ben je man of vrouw? En over wat twijfel je? Over jezelf? De eventueel negatieve ervaring? Angst? Drempelvrees? Er zijn veel gedachten die door je hoofd kunnen spoken, maar indien je een partner hebt kan de steun aan elkaar veel betekenen. Wanneer je alleenstaande bent moet je meer vertrouwen op de partners die je eventueel ontmoet en daarmee eerst een goede band kweken.

  Groetjes

  In reactie op: Acanthus #878
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Dag Jan,

  Naar aanleiding van je vraag, die regelmatig terugkomt, hebben we een blog bericht gepubliceerd.

  Over je vraag of Acanthus een goede club om koppels te vinden die bereid zijn een trio te doen kunnen we niet op antwoorden. Op zaterdag zijn single mannen niet toegelaten en wij gaan enkel op zaterdag naar Acanthus. Je kan eventueel eens informeren op het forum van Acanthus Een jong publiek kan je er zeker vinden, net zoals in andere hippe en trendy erotische clubs (We denken bijvoorbeeld aan Circle O Club).

  Veel succes in je zoektocht.

  In reactie op: SDC (Swinger Dating Club) #411
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  We hebben een uitgebreide review van deze dating site en B4dating geplaatst op onze blog, je kan het hier nalezen: https://www.deswingers.be/388/swinger-dating-sites-b4dating-sdc/

  In reactie op: B4 Dating #410
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  We hebben een uitgebreide review van deze dating site en SDC geplaatst op onze blog, je kan het hier nalezen: https://www.deswingers.be/388/swinger-dating-sites-b4dating-sdc/

  In reactie op: SDC (Swinger Dating Club) #322
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Ook op SDC hebben we voor een tijdje een profiel gehad. De site is iets minder overzichtelijk dan B4dating en dus ingewikkelder in gebruik. Volgens ons is het ook moeilijker om contact te leggen met anderen (Belgische) swingers.

  Maar dit is wel de meest uitgebreide datingsite. De mogelijkheden zijn heel groot van een blog tot chat alles is aanwezig. Bij SDC stuur je stootjes naar elkaar om aan te geven dat er interesse is en is het profiel veel uitgebreider dan B4

  Qua “Look and Feel” heeft SDC duidelijk zijn beste tijd gehad en gaan we 10 jaar achteruit.

  Ondanks al deze punten is SDC wel een aanrader, zeer uitgebreid en veel mogelijkheden. SDC is wel duurder dan B4 jaarlijks bijna 100€, maar in de plaats daarvan krijg je een datingsite zonder fake profielen met veel mogelijkheden.

  In reactie op: Acanthus #309
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Wij gaan regelmatig naar Acanthus. Acanthus is een kwalitatief goede club, vooral gekend van hun thema avonden.

  Naar onze mening is de club zeer geschikt voor first time parenclub bezoekers. De sfeer is er gemoedelijk en zeer sensueel op de bovenverdieping. Het personeel doet zijn best om nieuwe bezoekers te begeleiden.

  Voordelen:

  • Aangename sfeer
  • Goed voor beginende swingers
  • Jonge bezoekers
  • Verzorgd

  Nadelen

  • Soms veel bezoekers van over de grens (Frankrijk) die soms minder discreet zijn (luidruchtig)
  • In vergelijking met andere grotere clubs wat veroudert
  • Héél druk op thema avonden
  • moeilijk om contacten te leggen

  Dat is onze persoonlijke mening uiteraard andere meningen zijn meer dan welkom!

  In reactie op: B4 Dating #302
  De Swingers
  Sleutelbeheerder

  Wijzelf zijn er al jaren lid, de site is betrouwbaar en volgens ons de betere dating site voor swingers in België.

  De layout mag wel een opfrisbeurt krijgen, en wat de single mannen betreft, gelukkig zijn de meeste gemanierd en voor sommige ongemanierde je kan ze gelukkig ook eenvoudig blokkeren.

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Back to Top ↑