Ons Verhaal: Acanthus II

Tweede keer goede keer, voor het eerst echte actie in een parenclub

Op de terugweg van de Acanthus was het muisstil in de wagen. We reden rechtstreeks naar huis en het enige wat mijn vrouw over haar lippen kreeg was “Verdomde Fransen”. Eigenlijk stoorde ze zich enorm aan het groepje Franse gasten die zich gedroegen als pubers.

We kwamen thuis aan en ik parkeerde de wagen, ik keek naar mijn vrouw en gaf haar een zoen, een intense zoen. We keken in elkaars ogen en ik vertelde haar dat het vrijend koppeltje gebrand stond op mijn netvlies, ik kon maar aan 1 ding denken. Ze keek recht in mijn ogen “Ik denk er ook constant aan”. Voor we het wisten bleven we elkaar maar zoenen, we waren zo geil als maar kan zijn, van het een kwam het ander en het ontaarde in een ware vrijpartij in onze wagen.

De volgende dag werden we alle twee wakker, en we hadden spijt, spijt van niet naar boven te zijn gegaan, waarom zijn we niet in Acanthus gebleven?

Alweer ging er een jaar voorbij, mijn vader werd ernstig ziek en we hadden alweer andere prioriteiten en zorgen aan ons hoofd.

Het wordt uiteindelijk 2012, een jaar dat we nooit meer gaan vergeten.

Terug naar Acanthus

In Juli was het verlangen weer groot om iets te ondernemen, we gaan terug naar Acanthus! Deze keer had mijn vrouw er enorm veel zin in.  De eerste keer dat we gingen naar een parenclub was eigenlijk niet zo tegengevallen, de sfeer die er hangt legt een bodem van verlangen die je later zal oogsten is onze ondervinding.

14 juli 2012, een datum om nooit te vergeten. Die avond vertrekken we vrij vroeg naar Acanthus, onze paarse tempel. We hadden een strak plan, aankomen, eten en rustig rondkijken en vooral boven gaan rondkijken want muziek en dansen nee dat is niets voor ons.

Dit gezegd zijnde, kwamen we aan in AC, aan het onthaal niet de homo die we er de vorige keer zagen maar een vriendelijk man die ons terug vroeg of het de eerste keer was. Met het risico door de mand te vallen antwoordde ik toch maar ja, in de hoop een betere rondleiding te krijgen door de parenclub. Na wat wachten kwam Gino aangelopen, in een heus piloot pak. Het was een thema avond, die avond “AC AIRWAYS“, dus een club vol airhostessen en 1 piloot, Gino.

Naakt douchen in een parenclub

Deze keer kregen we wel een uitgebreide rondleiding, de bovenverdieping moesten we zelf maar ontdekken alsdus Gino. Zelf voelden we ons al veel meer ontspannen dan de eerste keer en we gingen op ons gemakje een stukje eten. Na de maaltijd gingen we naar de kleedkamer en zetten we ons in gepast outfit, even maakte ik me zorgen, het was nog behoorlijk vroeg die avond en mijn vrouw liep daar al in lingerie en ik in mijn boxer. Maar doorbijten dacht ik.

Eenmaal beneden, inderdaad in ondergoed, leken we wel de enigen die zich op dat uur al in lingerie hadden gezet, nu dat leek niet echt een probleem, niemand keek vreemd op. We besloten samen om eerst eens de wellness te verkennen. Buiten op een koertje staat de sauna, en een jacuzzi. Aangezien de jacuzzi reeds bezet was en we vanuit de sauna heel wat gegiechel hoorden besloten we dan maar in de infrarood cabine te gaan. Lekker zweten, na de sessie namen we ons een douche, en ja daar sta je dan in een parenclub onder de douche, naakt, terwijl al de feestvierders gewoon langs je passeren met steeds een ietwat keurende blik. Aangezien we toch gewoon waren om naar een naaktstrand te gaan maakten we daar absoluut geen probleem van.

De befaamde bovenverdieping van Acanthus

Na de heerlijke infrarood cabine en  de ontspannende douche besloten we nog iets te drinken alvorens naar boven te gaan. We genoten beiden van een drankje, we keken elkaar recht in de ogen en we beseften beiden dat het deze avond helemaal goed zat. Tussendoor was er ook Gino die regelmatig kwam vragen of alles naar wens ging. Echt geruststellend was dat hij ook echt de tijd nam om een babbeltje te doen om de mensen op hun gemak te stellen (we waren niet alleen die avond die voor de eerste keer langs kwamen).

Na ons drankje nemen we de stap om naar boven te gaan, eenmaal boven begon onze zoektocht, wat gaan we hier allemaal vinden. Wel eerst kwamen we in de spiegel kamer, de kamer alleen al begon onze fantasie te prikkelen. Verder vonden we op de eerste verdieping de donkere kamer, een groot bed en enkele kleine weggestoken bedjes waar er juist voldoende plaats was om alleen je vrouw te neuken. Aan de andere kant van de eerste verdieping een verwaarloosbaar SM kamertje een klein kamertje die je kon afsluiten met venster, en een “aquarium” lees een hok waar je kan neuken met allemaal gluur gaten en gaten waar je lichaamsdelen kan doorsteken. Alleen al de eerste verdieping was voldoende om ons in stemming te brengen, man wat werden ik en mijn vrouw er geil van!

De sexcinema

Op naar de tweede verdieping, en oh my die was zo mogelijk nog geiler! Iets waar we beiden van droomden vonden we op die verdieping, de sexcinema, al was er op dat moment nog geen volk aanwezig we konden er niet aan weerstaan om er toch al eens te gaan zitten. Ik zat nog maar net neer (in een versleten zetel) of mijn vrouw zat al met haar hand in mijn boxer. De sfeer was overweldigend, al gouw kwam er een koppel in de zetel naast ons zitten en zichtbaar genoten ze mee van het feit dat mijn vrouw opgewonden over mijn boxer wreef. Niet veel later begon ze me heerlijk te pijpen en hetzelfde gebeurde bij het koppel naast ons. Voor het eerst open en bloot in een parenclub, een openbaring een zalig gevoel!

Lees het vervolg: Ons Verhaal: De start van een nieuwe levensstijl

 

Swinger Datingsite