Swinger Datingsite

Steeds meer en meer lezen we ongenoegen over de gang van zaken op de grootste datingsite voor swingers. Vaak krijgen we ook te horen dat accounts er worden stopgezet maar de betalingen gewoon blijven doorgaan. Daarom deze blog, hoe verwijder je je profiel bij B4Dating?

B4Dating maakt het je niet eenvoudig om je profiel te verwijderen. Zo bestaat de mogelijkheid niet om zelf je account te verwijderen. Bij alle andere datingsite’s bestaat de mogelijkheid wel om zelf je account te verwijderen, iets wat verplicht is door de GDPR regeling. Je profiel verwijderen op B4dating gaat niet vanzelf, je moet enkele stappen volgen en vooral geduld hebben…

1. Verwijder zelf eerst al je gegevens!

Ja je moet zelf eerst al je gegevens verwijderen. De reden waarom we dit zeggen is omdat we vaststellen dat zogenaamd verwijderde profielen nog steeds op de site blijven staan.

2. Contacteer de admin

Om je profiel te kunnen verwijderen moet je zelf contact opnemen met de admin. De enige manier om dit te doen is per email. Vraag hem om je account per direct te verwijderen en ook alle gegevens te verwijderen. Heb je de eerste stap niet uitgevoerd dan zullen je gegevens toch blijven staan. Je kan de admin van B4dating via dit mailadres bereiken (klik)

3. Stop je betalingen aan B4Dating

Nu komt het moeilijkste. Ook al zeg je aan de admin van B4Dating dat je je account wenst te verwijderen, je betalingen aan hen zullen gewoon doorlopen. Denk er aan, B4Dating verlengt automatisch je abonnement, je kan dit NIET stopzetten op de website zelf!

De enige manier om je betalingen aan B4Dating stop te zetten is door naar de website te gaan van hun betalingsprovider. Ga naar deze pagina vul je gegevens in, en vraag (in het engels) om je betalingen aan B4Dating onmiddellijk stop te zetten.

Na het volgen van bovenstaande stappen zouden alle gegevens moeten verwijderd zijn van B4dating. Zouden, want ons profiel is verwijderd, maar nog steeds zichtbaar op Google. Wees dus slimmer dan wij en volg bovenstaande stappen, maak niet dezelfde fout als wij..

In onze vorige blog vind je enkele leuke alternatieven voor B4Dating.

 

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.