Vermijd B4Dating en ga opzoek naar B4Dating alternatieven! Waarom? lees dan ons artikel over de veiligheid van swingers dating site’s. Wil je discreet zijn, dan ga je best opzoek naar een alternatief.

B4DatingWe kunnen echter heel kort zijn, niets is er veranderd. B4Dating scoort na 2 maanden nog even slecht. Erger nog, de site kende begin maart zware “technische” problemen. Volgens het beheer van B4Dating wegens enkele updates. Niets lijkt minder waar, B4Dating heeft geen enkele beveiligingsupdate doorgevoerd en scoort nog steeds even slecht als 2 maand terug. Bovendien duurde het dagen voor B4Dating met een uitleg kwam, een uitleg die niet eens waar blijkt te zijn. Je kan je dus vragen stellen over de ware toedracht van hun problemen, die een week heeft geduurd. Het doet ons het ergste vrezen…

B4Dating alternatieven

Als je alles bij elkaar neemt, de slechte veiligheidstoestand, het aftandse uiterlijk, de verouderde toestand, dan kunnen we ons inbeelden dat heel wat mensen opzoek zijn naar een waardig alternatief voor B4Dating. Gelukkig zijn die er, er zijn de jongste maanden enkele alternatieven gestart. Dan hebben we het niet over de veel te dure swingersite’s die er nu zijn. Zoals SDC, die niet alleen duur is, maar ook niet echt gebruiksvriendelijk. Hieronder vind je 2 waardige B4Dating alternatieven.

Fun4Swingers

Fun4Swingers kwam eerder ook al aan bod in ons artikel over Internet veiligheid en swinger datingsites. Fun4Swingers wist als enige een zo goed als perfecte score neer te zetten. F4S is een swingers site die is opgericht in januari 2019. Al snel kende het heel wat succes en vinden heel wat swingers de weg naar de site. De site is erg toegankelijk en eenvoudig in gebruik. De website oogt fris, en wordt bovendien regelmatig voorzien van nieuwe functies.

Bovendien is dit niet alles. De prijs is ook erg aantrekkelijk, voor koppels net geen 72€ per jaar. Slim gezien is ook hun beleid naar single mannen toe. Deze zijn in beperkte mate toegelaten, maar betalen een meerprijs indien ze lid wensen te worden. Een concept dat erg lijkt op die van parenclubs, waar single mannen meestal ook meer moeten betalen. Wat ons betreft zeker het proberen waard, koppels krijgen er 1 maand proef lidmaatschap. Inschrijven kan hier.

Swingle

Een tweede B4Dating alternatief is Swingle. Ontwikkeld en ontworpen door ook alweer een Vlaams swingend koppel. Swingle is opgestart rond dezelfde periode als Fun4swingers en kon ook meteen rekenen op heel wat bijval. Toch verschillen beide site’s heel erg in manier van aanpakken. Om lid te worden van Swingle dien je een code te ontvangen van iemand die reeds lid is van de site. Of via een code op kaartjes die je kan vinden in 1 van de vele Vlaamse en Nederlandse parenclubs.

Over de prijs is momenteel weinig geweten, Swingle zal waarschijnlijk in een later stadium betalend worden. Ook het vermelden waard is hen perfecte score op gebied van veiligheid, ook zij hebben hun veiligheid netjes op orde. Meer info lees je op de website van Swingle.

Geef alternatieven een kans

Deze twee alternatieven verdienen elk een kans, je zal merken dat beide site’s geleerd hebben uit de fouten van hun collega’s. Al hebben ze elk hun zienswijze, de welke de juiste is zal de toekomst waarschijnlijk uitwijzen, als zien we een toekomst voor beide sites. We hebben op beide site’s een profiel, en kijken uit om daar zoveel mogelijk swingers te ontmoeten. Bovendien hebben we ons profiel op B4 gewist, iets wat we iedereen ten zeerste aanraden te doen. Tenzij je al je naaktfoto’s graag op straat ziet belanden. Aan u de keuze.

Swinger Datingsite
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.