Eigenlijk zijn we nu reeds 3 jaar niet echt meer actief in de swingers wereld. Toch niet seksueel. We zijn wel actief binnen het wereldje, we houden contact met de swingerswereld. Tot er iemand een klein, plagerig berichtje stuurt naar ons op een datingsite voor swingers.

In 2017 werd ons swingersleven begraven. We dachten dat ze dood was. We keken de afgelopen 3 jaar met plezier en weemoed terug op de leuke momenten die we hebben gehad. Een conflict om geld en pure zakkenvullerij zorgde ervoor dat een (te) mooie vriendschap werd opgeofferd voor puur eigenbelang.

Dit alles zorgde er voor dat we totaal geen vertrouwen meer hadden in niemand. We sloten ons af voor vrienden. We voelden ons figuurlijk verkracht… Een vriendschap opbouwen met gelijk wie, het leek ons onmogelijk geworden.

Toeval bestaat niet

Alhoewel we als gezin en koppel gelukkig waren (en zijn), we missen beide de extra spanning die we vroeger hadden. Je intieme geheimen delen met iemand zorgt voor een unieke band met elkaar. Nadeel is dat een breuk veel diepere wonden maakt, dat weten we intussen uit ervaring.  En zo gingen 3 jaar voorbij, waarin we vaak terug keken op alles wat we beleefd hadden.

In de 3 jaar die voorbij zijn is er heel wat gebeurd. Mijn vader is overleden, we zijn verhuisd en wonen nu eigenlijk recht tegenover het huis waar mijn vader jarenlang met véél plezier woonde. Toeval of niet we weten het niet. Feit is wel dat in het dorp waar we nu wonen er voor ons veel is beginnen veranderen. Zowel privé, als beroepsmatig zijn er veel dingen verandert. Allen in positieve zin. En dan op een dag gebeurd er iets waarvan je je wenkbrauwen laat fronsen.

Hoi dorpsgenoten!

De corona crisis is nog steeds gaande, telewerk is nog steeds de norm. Je bent een conference call aan het doen met je collega’s. Je smartphone gaat, je kijkt, je ziet een notificatie van SDC.

Hoi dorpsgenoten 🙂

Mijn nieuwsgierigheid was natuurlijk meteen gewekt. Maar het eerste gevoel was toch verbazing. Wie in hemelsnaam zou dit kunnen zijn. Ze gaat verder in haar gesprek, “Ik denk dat wij elkaar deze week al elke dag gezien hebben.” BAM, die kwam keihard binnen. En nu? Gelukkig volgde al snel een naam. Ik weet niet of jullie mijn naam kennen ik ben Sarah. Maar natuurlijk kennen wij Sarah… De verbazing was zo groot dat ik niet kon wachten met antwoorden. Ook al zit ik midden in een conference call. Maar natuurlijk ken ik jou, ik weet zelfs wat je doet van job. Ik begin keihard te lachen, al snel volgde er, hey wat is er zo grappig? Ow juist, conference call…

Het meest onwaarschijnlijke aan het ganse verhaal is dat mijn vrouw en ik die ochtend nog een kort gesprek hadden over haar. Ze had immers net voor onze auto de straat over gestoken. We vertelden elkaar hoe sympathiek ze telkens naar ons lachte, mijn vrouw zij er nog grappend bij, “ja zij zou er eens bij mogen komen.” Amper 4 uur later stuurt die vrouw jou onverwacht een bericht vanuit een swingerssite “Hoi dorpsgenoten”.

Onwaarschijnlijk toeval

Sarah had een anoniem profiel op SDC, Geen foto’s enkel enkele gegevens. Vandaar dat ze ons ook nooit was opgevallen. Wij haar wel blijkbaar, een jaar geleden al, maar nooit had ze het lef ons erover aan te spreken. Tot die dag, nu heb ik het lef het jullie te vertellen. Mijn vrouw had haar zelfs tussen haar Facebook vrienden staan.

We kregen zowaar een déjà vu gevoel. Na de vreugde, vooral vanwege het onwaarschijnlijke toeval. Kwamen de twijfels. Opnieuw een quasi buur, opnieuw iemand die we kennen, wat als dit gigantisch zou gaan foutlopen net als die laatste keer met vrienden… Kunnen we haar wel vertrouwen, zou ze met onze gevoelens spelen? Er wordt diezelfde dag nog wat heen en weer gestuurd. Als een bezetene ga ik kijken wie ze eigenlijk is, wat doet ze? Zou ze te vertrouwen zijn? We willen niet meemaken wat we eerder hebben meegemaakt. Het blijft even stil langs beide zeiden. Zouden we haar een berichtje sturen?

Facebook

De dag erop besluit ik ‘s avonds haar een vriendschapsverzoek te sturen op Facebook. We zien wel wat er uit komt, een mooie vriendschap zou ons zo een deugd doen. Niet veel later aanvaard ze het verzoek en plaats ze ook enkele reacties op enkele foto’s. Met een knipoog telkens, ik antwoord met een knipoog terug. Niet veel later maakt ze een groepschat aan met ons 3. Al snel wordt ook duidelijk dat ze gevoel voor humor heeft. Er volgt een héél lange chat.

We hebben urenlang plezier, we hebben gelachen en gegniffeld zoals we dat al jaren niet meer gedaan hebben. Over kleine dingen maar hoe later het werd, hoe, tja hoe warmer de temperatuur begon te worden.  Wat zijn jullie afspraken onder elkaar? Wat zijn de do’s and dont’s vraagt ze op een gegeven ogenblik. Het geeft aan hoe goed de sfeer en het vertrouwen wel zat. Stilletjes aan gaat het gesprek over onze ervaring als swingers. Zij had natuurlijk ook ervaring, we vertelden over onze avonturen. De toon was gezet voor een zwoele nacht.

Uiteindelijk besluiten we te gaan slapen, we gaan naar onze slaapkamer maar we kunnen maar niet stoppen met berichten sturen naar elkaar. We sturen een foto van ons samen, waarop ze antwoord met een mooie foto van haar in haar bed. Het gesprek gaat kort nog wat verder, maar intussen voelen mijn vrouw en ik meer en meer de opwinding opborrelen. Er hing immers al een ganse avond een erotische spanning in de lucht.

Sexting

Stilaan wordt het gesprek nog erotischer, we bouwen de spanning verder op waarop een enorm suggestieve foto van Sarah volgde. Een foto vol passie en verlangen. De toon was meteen gezet en wat volgde was een heerlijke vrijpartij tussen mij en mijn vrouw. Regelmatig stuurde we een foto of iets anders naar haar, waarop zij dan ook iets terug stuurde. Het was enorm opwindend! Mijn vrouw ging steeds harder kreunen, en ook Sarah liet ons meegenieten van haar momentje. Zoiets opwindend, hadden we al in lange tijd niet meer meegemaakt. Straffer nog, aan sexting met een vrouw hadden we zelfs nog nooit gedaan.

Toen we alle drie waren klaargekomen ging het gesprek nog uren verder. Uiteindelijk werd het half 3 ‘s nachts dat we besloten toch maar te gaan slapen, want binnen enkele uren zijn onze kinderen wakker.

De volgende dag worden we wakker, lachend, en nog steeds opgewonden, alweer volgde er een vrijpartij. Ook al hadden we toen niet veel geslapen, Sarah had onze fantasie geprikkeld. Ook twijfels steken even weer de kop op, zou zich niet gaan schamen nu? Zou ze nog van haar laten horen? Enkele uurtjes later volgde er al snel een goedemorgen van haar in de groep. Onze glimlach naar elkaar sprak boekdelen. Dit gevoel zit echt goed, EINDELIJK.

 

Swinger Datingsite
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.