Ons verhaal: De zoektocht I

Na de ietwat mislukte date met B & S zijn we ons de vraag beginnen stellen of swingen of partnerruil wel iets voor ons was. We realiseerden ons dat we een verlegen koppel waren en dat contacten leggen moeilijk ging verlopen voor ons.

We hadden een abonnement gekocht op SwingitXL, zo gaat dat nu eenmaal op dating sites, op gelijk welke dating site trouwens, je krijgt een periode gratis waarin je bestookt word met berichten, je voelt je er goed en besluit te betalen voor een jaar. Waarna zeer bizar de aandacht wegebt, zo ook op SwingitXL, mijn vrouw heeft een maatje meer dan gemiddeld en we zijn jong, iets wat in de swingerswereld niet altijd een voordeel is.

Zullen we of niet?

Na een tijdje ronddolen op SwingitXL word de spanning te groot en mijn vrouw wou het proberen en stelde voor naar Sluis te gaan eens naar wat eroshops te gaan en eventueel een sex bioscoop te gaan bezoeken. Aangekomen in Sluis gaan we een paar eroshops binnen maar omdat we te onzeker waren gaan we de sex bioscoop niet binnen. We keren onvericht ter zake naar huis. Mijn vrouw was intussen zo opgewonden dat ze me begon te pijpen onderweg naar huis. Ik, natuurlijk ook enorm opgewonden besloot een ommetje te doen richting een ero sauna in Gent, toen nog de enige in het Gentse “The Rainbow“. Net voor we er aankwamen had mijn vrouw me zodanig zitten pijpen dat ik klaarkwam. Door het feit van klaar te komen zakte bij mij de moed weg om de ero sauna binnen te gaan.

Alweer een gemiste kans zou je kunnen zeggen, al was het voor ons wel het signaal dat een club wel best eens zou kunnen. Intussen hadden we op SwingitXL contact met een nieuw koppel, intussen zijn we al 2008. W & N, eigenlijk wel een gek koppel, Hij kon haar vader wel zijn maar het klikte duidelijk wel tussen beide.

Het einde van SwingitXL

Toen gebeurde iets heel naars, We hadden nog niet zo lang geleden een abonnement voor een jaar betaald bij SwingitXL, op een dag kunnen we plots niet meer op de site. Snel doe ik wat opzoek werk en ik kom uit op een gratis dating site voor swingers, B4Dating. Op het forum daar word gemeld dat SwingitXL in faling was gegaan. We waren behoorlijk geschrokken een abonnement was behoorlijk duur en het geld was duidelijk in rook opgegaan, ook al onze contacten waren we kwijt. Daar B4dating toen nog gratis was besloten we al snel daar een nieuw account aan te maken. De site werkte ongeveer zoals SwingitXL, maar was net iets minder gelikt.

Bisexualiteit

Intussen waren we ons contact met W & N verloren, we konden ze niet direct terug vinden. We vonden het wel jammer eigenlijk het was een prettig gestoord koppel. Maar lang zou het niet duren voor ze ook op B4dating terecht kwamen, al snel begonnen we ook filmpjes en foto’s naar elkaar te sturen. Zij waren beide ongelooflijke hete brokken, zo stuurden ze af en toe per mail foto’s of filmpjes door van hoe ze zichzelf aan het bevredigen waren we deden dan net hetzelfde en telkens hadden we dan heerlijke stomende seks.

Het enige nadeel was W, de man, hij kon nogal opdringerig zijn, hij had laten weten dat hij bisexueel was, wat voor mij niet meteen een probleem was, ik wil alles proberen, ook soft contacten met een man. Blijkbaar deed dat bij W de stoppen doorslaan en hij belde mij soms of stuurde SMS’jes om mij te vertellen hoeveel zijn hij wel niet had in mij. Dat werd me dan wat teveel van het goede en alles begon wat gedwongen te voelen.

Het (voorlopige) einde

Intussen werd B4dating betalend, we besloten niet te betalen en er maar mee te stoppen, W & N werden ons te opdringerig en zij gaf me het gevoel wat tegen haar zin te moeten meedoen. Bovendien kregen we problemen in ons privéleven, we moesten het huis van mijn schoonouders waar we woonden verlaten en op zoek gaan naar een eigen woonst. Het legde een grote druk bij mijn vrouw eind 2008 waardoor ze in een depressie raakte.

We lieten het swingen links liggen, dachten er niet meer aan, een sabbat jaar kondigde zich aan. Vanaf de winter 2008 tot de zomer van 2010 spraken we nauwelijks nog over swingen. We hadden andere zaken aan het hoofd, een onverwachte trip naar het naaktstrand en een parenclub brachten daar medio 2010 verandering in…

Volgend hoofdstuk: Ons verhaal: De zoektocht II

Swinger Datingsite