Ons Verhaal

Nieuwsgierigheid naar partnerruil

Wij zijn een jong koppel die er al jaren van dromen om een libertijns bestaan te hebben. Echter tussen droom en werkelijkheid is er een wereld van verschil.

Met ons verhaal willen we andere koppels helpen en hen vertellen hoe het bij ons is gegaan. Want het is niet eenvoudig om als koppel samen de stap te zetten in de wereld van swingen en partnerruil. Het is immers een gesloten wereld waar discretie een grote rol speelt en waar het moeilijk is om je “avonturen” of “bevindingen” te delen. Neem nou met vrienden of familie, het is niet direct een onderwerp waar je makkelijk over praat.

Met onze website “De Swingers” willen we jullie helpen op een discrete en niet vulgaire manier de wereld van partnerruil en swingen beter te begrijpen.

Vaak hoor je de vraag, hoe is dat bij jullie gegaan, waarom swingen jullie? Komen jullie iets tekort en zoeken jullie ergens een uitweg?  We kwamen en komen nog steeds niets tekort, maar hoe het allemaal juist in elkaar zat bij ons kan je lezen op de “ons verhaal” pagina’s, stuk voor stuk een overzicht van onze zoektocht die inmiddels een ontdekkingstocht is geworden.

Lees ook de blog van De Swingers met nieuwtjes weetjes en onze avonturen  en uitstappen.

En, vergeet vooral niet: Niets is mooier dan de liefde tussen twee mensen, niets is heerlijker dan die liefde…

B4DATING