Swinger Datingsite


Kortingen en Acties

Profiteer van mooie kortingen en acties bij verschillende erotische shops en datingsites

Swingen is niet alleen partnerruil, het is ook een levensstijl. Wijzelf experimenteren vaak en zijn zeer open van geest, niet alleen door onze bezoeken aan parenclubs of soms de escapades met vrienden, maar ook in het doordeweekse liefdesspel gebruiken we graag allerhande speeltjes. Omdat het op den duur wel een dure hobby kan worden, gingen we zelf opzoek naar kortingen bij de belangrijkste online erotische shops.

Hieronder vind je dus enkele leuke kortingen of acties bij een select aantal partners waar we zelf klant zijn of lid van zijn. Profiteer er van je kan er enkel maar voordeel bij doen!

 

Erotische Shops

BDSMstore.nl

 

 

Pabo.be

Pabo is ongetwijfeld de grootste online erotische lifestyle shop. Pabo geeft dan ook regelmatig mooie kortingen op hun breed gamma dat trouwens kwalitatief onze voorkeur geniet. Een greep uit de kortingen die momenteel geldig zijn bij Pabo:

Ontvang 15% korting op elke bestelling. Om hiervan te kunnen genieten geef je bij het afronden van je bestelling de code: a0511 in.

Ontvang 20% korting op elke bestelling vanaf 60€. Om hiervan te kunnen genieten geef je bij het afronden van je bestelling de code: a0583 in.

Datingsites voor Swingers

Bij swingen horen dates, en in het digitale tijdperk gebeurt dat online. Eerder bespraken we al de twee grootste dating sites voor swingers, hieronder vind je de links en banners naar deze datingsites en krijg je ook automatisch een gratis proefperiode.

SDC

Deze site is echt een aanrader voor onze bezoekers uit Nederland, hier zijn heel wat Nederlandse koppels te vinden, meer dan op B4dating. Bij registratie via onderstaande banner krijg je van ons 20 dagen op proef gratis!

 

B4Dating

In Vlaanderen ongetwijfeld de marktleider in dating voor Swingers! Ben je opzoek naar een koppel of wens je kennis te maken met het wereldje van de swingers? B4dating is the place 2 be! Bij B4dating bieden we jou een maand gratis op proef!

B4DATING

Alle bovenstaande links zijn site’s waar we zelf ook gebruik van maken en waar we dus zeker van zijn dat ze kwaliteit te bieden hebben. Heb je een probleem of een opmerking dan kan je ons bereiken via ons contact formulier.


Back to Top ↑