Blog

Published on september 1st, 2013 | by De Swingers

0

Voor het eerst naar een parenclub

Swinger Datingsite

Velen stellen ons de vraag hoe die eerste keer is dat je naar een parenclub gaat. Wel ook hier is geen eenduidig antwoord op te geven en kunnen we enkel vanuit onze ervaring spreken.

We gaan er van uit dat jullie als koppel hebben besloten de stap te nemen, of indien je vrijgezel bent dat je zelf hebt besloten de wereld eens te ontdekken.

 

Alles hangt af van de club

Inderdaad, alles hangt af van de club waar je besluit te gaan voor je eerste club bezoek. Zo heb je parenclubs die open zijn op bepaalde dagen voor vrijgezellen en koppels, je hebt clubs die enkel toegankelijk zijn voor koppels, en je hebt zelfs clubs die vrijgezellen 100% sex garantie geven. Bij die laatste categorie kan je je misschien wel enkele vragen stellen maar dat laten we hier even in het midden.

Je hebt dan weer clubs die beter uitgerust zijn dan de andere en clubs waar er meer jongere heen gaan dan de andere. Hier speelt je leeftijd dan weer een rol in de keuze van club en wat juist je verlangen is in de club.

 

Hoe maak je de keuze?

Dat is andermaal een zeer moeilijke vraag, best probeer je contact te krijgen met het swingerswereldje of te gaan luisteren op diverse fora wat sommige clubs te bieden hebben. Forums over swingen zijn moeilijk te vinden, sommige parenclubs hebben een eigen forum (zoals die van Acanthus), de vraag is echter in welke mate je daar een objectief antwoord kan krijgen op al je vragen.

Een andere mogelijkheid is gaan luisteren op datingsites voor swingers. Het is een verstandig besluit als koppen voor je echt de stap zet een profiel aan te maken op zo een datingsite en daar contact te leggen met andere swingers. Welke datingsites er te vertrouwen zijn is dan weer een andere vraag waar we in een ander blogbericht zullen op terug komen. Wij hebben alvast maar 1 datingsite waar we een profiel op hebben, volgens ons is deze dan ook de enige in Vlaanderen die zijn betrouwbaarheid reeds heeft bewezen op lange termijn. (De banners van de datingsite in kwestie hebben we dan ook op onze site gezet)

 

Die eerste keer?

Het spreekt voor zich dat je eigen ingesteldheid, en die van je partner, van groot belang zijn voor de beleving van die eerste keer. Voor ons was die overweldigend, zo overweldigend zelfs dat we gewoon zijn vertrokken zonder iets te doen en zonder zelfs ook maar uit de kleren te zijn gegaan.

Maar, bij ons was het zo dat de eerste keer in Acanthus een bodem van verlangen heeft gelegd die later hebben geoogst. De tweede keer Acanthus was alles wat we van onze eerste keer Acanthus hadden voorgesteld. We hebben als koppel toen een heerlijke sensuele en erotische nacht beleefd.

Om terug te komen op die eerste keer, er geldt 1 gouden regel, verwacht er als koppel niet teveel van! Kan raar klinken toch is het zo! De eerste keer heb je behoorlijk wat stress en drempelvrees die je moet overwinnen. Meestal heeft een club vaste klanten en hou in het achterhoofd dat de swingerswereld een zeer gesloten wereld is. Discretie is ten alle tijde een must en dat vraagt nu eenmaal een gesloten wereldje. Bovendien is de verrassing zoveel leuker als je binnen gaat met lage verwachtingen.

[faq]Hoe was jouw eerste keer in een parenclub of heb je vragen of opmerkingen over wat hier staat?  Reageren kan (anoniem) onder dit bericht of op ons forum. [/faq]

Tags: , ,


About the Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top ↑