Swinger Datingsite

Als we met iemand praten over onze ervaring als swingers of over onze bezoekjes aan erotische clubs krijgen we steevast dezelfde vraag voorgeschoteld. Wat is het spannendste dat je ooit meemaakte? Je leest het hieronder…

Er zijn eigenlijk veel momenten die we heel erg spannend vonden, er zijn er zoveel dat kiezen heel erg moeilijk is. Je gaat nu ook eenmaal naar een ero club voor de spanning die het met zich meebrengt. En nee, niet zoals velen denken om van partner te ruilen. De eerste keer in een erotische club is sowieso het spannendst. De zenuwen gieren je door het lijf, je laat je meeslepen met de sfeer. Je ondergaat een ongelooflijk spannende avond en je werkt naar een climax. Om dan je avond af te sluiten in absolute extase en een beetje ongeloof omdat  je het hebt aangedurfd. Geloof me, die eerste keer, daar zal je nog lang van genieten.

Het spannendste moment

Er zijn eigenlijk veel momenten die je bijblijven wanneer je een erotische club bezoekt. Niet alleen de eerste keer zal je bijblijven. Ook veel andere momenten zullen ons voor altijd bijblijven. Zoals die ene keer in de dark room.

We waren vrij vroeg naar de bovenverdieping van Acanthus gegaan, dan is er vrij weinig volk boven. Boven bevinden zich, wat men noemt, de speelruimtes. De gatenkamer, speel ruimte, de cinema, een afgesloten ruimte met venster en ook de dark room maakt deel uit van de speelruimtes.

We wandelen rustig door alle ruimtes heen, kijken wat rond, blijven even stilstaan in de cinema zaal en we bekijken even de erotische film die wordt afgespeeld. Mijn vrouw geeft me een kus op de wang, ze kijkt me aan met een zwoele blik. De sfeer alleen al die hangt op de bovenverdieping zorgt ervoor dat je lichtjes opgewonden wordt. De kenmerkende blik in haar ogen bevestigen dit. “Kom we kijken nog even verder” fluistert ze.

Trio

Terwijl we eigenlijk dachten dat het gekreun dat we hoorden van de film was, bleek dit niet zo te zijn. Hoe verder we ons verwijderden van de cinemazaal hoe duidelijker het gekreun werd. We liepen voorbij de speel ruimte en daar lag al een koppel heerlijk te genieten van elkaar. Wanneer we verder voorbij de speel ruimte stappen merken we echter op dat het geen koppel is. het is koppel met een vrouw erbij. Ze waren heerlijk aan het genieten van elkaar.

Mijn vrouw werpt een blik naar binnen en aanschouwde ook het tafereel. Ze keek me aan, ze glimlachte. Langzaam ging haar hand naar beneden en ze voelde over mijn boxer die iets te strak begon te worden. Ze keek me aan en zei me “je geniet er blijkbaar ook wel van he”. Ik glimlachte en antwoorde, “en jij”? Traag liet ik mijn hand zakken over haar buik naar beneden in haar slipje, “jij ook blijkbaar”.

We stonden net achter een hoek, het trio dat aan het genieten was van elkaar had ons niet opgemerkt. Mijn vrouw duwde me tegen de muur, ging door de knieën, trok mijn boxer naar beneden. Ze begon me te kussen, stilaan nam de passie de overhand. Haar lippen voelden zo zacht zo teder, langzaam nam ze hem in haar mond en ze pijpt me. Zachtjes, heel zachtjes. Ik zucht en leg mijn hoofd tegen de muur en met mijn handen streel ik langzaam haar haar. Plots stopt ze, kom zegt ze. Ze trekt mijn boxer omhoog en neemt mijn hand vast. “We gaan nog wat verder kijken.

De dark room

Net achter de speel ruimte heb je ook enkele kamers, de spiegelkamer is er 1 van. Maar nog wat verder heb je waarschijnlijk 1 van de spannendste ruimtes die er is. De dark room. Zoals de naam het zegt is het een ruimte die volledig donker is. En geloof me je ziet er helemaal niets. Ook niet als er iemand binnenkomt. Je ziet dus niet we er binnenkomt en wie er buiten gaat.

Nog steeds opgewonden van wat we gezien hadden in de speel ruimte naderen we de dark room. We waren al eerder in Acanthus geweest, dus we wisten perfect waar de dark room zich bevond. “Zullen we?”. “Ach daar durven we nooit” in antwoord ik terug. Het is inderdaad zo dat de dark room een beetje angstaanjagend is. Je weet immers nooit wie er zich in de kamer bevindt en je weet ook niet wie er binnenkomt. Laat staan wanneer er iemand binnenkomt. Ze lacht naar me. “Kom we gaan” en ze trekt me naar binnen.

Op de tast

Dark room in erotische clubWe trekken het gordijn open, we gaan binnen, het zware zwarte gordijn valt achter ons dicht. Hit is pik donker, je ziet helemaal niets. Spontaan begin je om je heen te tasten. Je maakt kleine stapjes vooruit, een muur, je stapt langzaam tegen de muur aan. Om me heen tastend in het donker botst mijn hand regelmatig zacht tegen mijn vrouw aan. Op een bepaald ogenblik neemt ze mij vast en begint ze me innig te zoenen. Terwijl we aan het zoenen zijn, hoor ik haar ademhaling sneller gaan. Mijn handen strelen afwisselend haar zij, haar rug en haar billen. Terwijl we aan het zoenen zijn maak ik haar BH los en begin ik ook zacht haar borsten te masseren. Telkens ik met mijn zachte handen haar borst zachtjes masseer hoor ik haar kreunen van plezier.

We kussen verder, mijn hand zakt naar beneden in haar slipje. Langzaam ga ik met mijn vinger over haar schaamlipjes. Ja fluistert ze me vol verlangen toe. Heel langzaam streel ik haar natte schaamlippen en clitoris. Mijn vingers glijden langzaam naar binnen, er volgt een diepe zucht. Ze doet haar slipje naar beneden waardoor ik haar nog beter kan plezieren. Ze gaat sneller ademen en begint te bewegen met haar heupen.

Plots horen we de gordijnen open gaan. We horen geritsel van armbandjes, wat gegniffel een korte lach. Mijn vrouw schrikt, ze struikelt bijna over haar slip die over haar enkels hangt. Ik ben hier weg zegt ze. In een dark room is dat sneller gezegd dan gedaan, geloof me. We tasten ons een weg naar buiten, we nemen de richting weg van het gekreun dat we horen. Gelukkig, gaat het vlotter dan verwacht, in geen tijd vinden we de uitgang. We stormen buiten en horen net het andere koppeltje nog lachen. Mijn vrouw kijkt me aan en begint te lachen.

Terug naar de speel ruimte

Het was even te spannen en de onzekerheid sloeg toe toen het koppel binnen kwam in de dark room. Je weet niet wie ze zijn, en dat is een vrij onzeker gevoel. Maar het onzeker gevoel ging al snel weg. In de dark room hadden we niet door dat er intussen al heel wat volk rondliep op de boven verdieping. Het was aardig druk geworden maar gelukkig nog niet te druk.

Op onze terugweg passeren we terug de speel ruimte. Het trio dat ervoor lag was weg. Een drietal koppels waren er in de plaats gekomen. Mijn vrouw, nog steeds opgewonden van wat er zich had afgespeeld in de dark room, duwt me naar binnen. Dit had ik totaal niet verwacht. Hier? Vraagt ze. Ik was totaal niet aan het opletten, ik keek rond gunde mijn ogen te kijken naar alle mooie lichamen die sierlijk lagen te kronkelen in elke hoek van de toch wel grote speel ruimte.

Vreemde handen

Mijn vrouw gaat liggen, ik ge er naast gaan liggen en opnieuw begint ze me hartstochtelijk te zoenen. Ik voel haar hand op mijn borstkas, ze streelt me langzaam. Haar handen glijden net als die van mij bij haar naar beneden. Haar hand verdwijnt in mijn boxer. Ik verga van het verlangen dat ze me aanraakt, ja daar… Mijn hand gaat in haar slip. ik begin haar terug langzaam te masseren. Ik doe haar slipje naar beneden, tot over haar knieën.

Plots gaat ze op haar knieën zitten ze trekt mijn boxer uit, legt die opzij, en ze gaat met haar hoofd naar beneden. Eerst een zoentje, ze likt mijn natte eikel af en begint me dan heerlijk te pijpen. Ik wil haar ook doen genieten, ik draai me om, en begin langzaam haar poesje te likken. Ik hoor haar kreunen van plezier. Intussen worden we meer en meer gestimuleerd door het gekreun rondom ons.

Plots stopt mijn vrouw mijn vrouw ze kijkt me aan met haar rode wangen, een blik die ik nooit meer zal vergeten. Ik kijk op en zie een vrouw die haar aan het strelen is. Ik kijk beter en zie haar man, die haar ook aan het bedienen is. Mijn vrouw bezwijkt helemaal, ze gaat op haar knieën zitten en geeft aan dat ik op mijn rug moet gaan liggen. Ze gaat over me zitten, op dat moment neemt de andere vrouw mijn penis vast en gaat mijn vrouw op mij gaan zitten. Langzaam gaat mijn vrouw op en neer. Ze komt met haar hoofd naast me en fluistert, “geil hè”.

Iemand neemt dan plots mijn hand vast, ik schrik en kijk om. Het was de man van het koppel. Hij legde mijn hand op de borst van de vrouw die intussen ook op hem was gaan zitten. Langzaam begin ik haar borst zachtjes te masseren terwijl hun beide lichamen heerlijk op en neer gaan. Ik begin de haar ganse lichaam te strelen. Het geluid van twee kreunende vrouwen.

Zalig…

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.