Het was lang geleden, ongelooflijk lang geleden, de intentie is er vaak geweest om eens naar ons clubje te gaan maar het lukte ons gewoon niet. Maar vorige week was het eindelijk zover, voor het eerst in een half jaar zagen we ons favoriet clubje terug.

Vaak plannen we lang op voorhand een avondje uit, deze keer was het anders, eigenlijk hebben we op het laatste moment besloten een avondje uit te gaan en de dag zelf pas om naar Acanthus te gaan. We hadden al gelezen in de mails van Acanthus dat ze redelijk wat vernieuwingen aan het doen waren en we waren reuze benieuwd om de veranderingen eens te zien. Want eerlijk gezegd het werd wel eens tijd dat Acanthus een verfraaiing  kreeg.

Vernieuwde discotheek acanthus

Vernieuwde discotheek acanthus

We voelden al van in het begin dat het geen gewone avond ging worden. Voor het eerst was ik echt op mijn gemak, normaal heb ik steeds wat zenuwen en krijg ik bij het eten geen hap door de keel. Mijn vrouw heeft daar vreemd genoeg minder last van, vreemd want algemeen gezien ben ik wat stress bestendiger dan zij. Maar deze keer was het anders, al waren er wel wat zenuwen in het heen rijden maar die spanning hoort er wel wat bij. Nee deze keer waren we echt op ons gemak, lekker aperitieven, op ons gemakje gaan eten,  genieten van een dessert in de lounge en dan languit genieten in de lounge voor we ook even in de discotheek gaan. We genoten meer van onze avond dan voorheen.

Ik stelde me de vraag hoe dat kwam, zelfs in de discotheek amuseerde we ons, vroeger was dat ondenkbaar. Ja S en S hebben daar een grote invloed in, het kan niet anders. Sinds we elkaar beter kennen zijn we meer naar elkaar toegegroeid en hebben ook andere mensen leren kennen die onze wereld hebben verruimd. We beseffen meer dan ooit dat we moeten genieten van het leven dat hebben ze ons nog meer duidelijk gemaakt. De ontwikkelingen in maart van dit jaar hebben gezorgd voor een positieve evolutie in onze levenswijze en dat niet alleen op het gebied van swingen.

Nee die avond was geheel anders dan alle voorgaande keren, op ons gemakje gingen we ons gaan omkleden in lingerie. Waarna we we besloten naar boven te gaan. Ja zelfs de bovenverdieping was anders dan voorheen, geen spectaculaire aanpassingen, maar het was duidelijk dat ze van plan zijn die ook eens deftig aan te pakken. En dat werd ook wel eens tijd. Al snel viel ons een koppeltje op dat we herkenden van B4 Dating, ik was eerst niet zeker maar ze trokken wel onze aandacht. Ze lagen te knuffelen in het matrassen zaaltje samen met nog een koppel die behoorlijk wat plezier leek te hebben. Lichtjes opgewonden gingen we ons bij de twee koppeltjes, we lagen er amper met zes maar al snel kwam er nog volk rond ons liggen.

Het was de start van een zeer zwoele avond, het was alweer een stap verder. Na verloop van tijd gingen we even weg om nog eens rond te kijken en om iets te gaan drinken. Al snel kwamen we terug in de mastrassen kamer,  het koppeltje van B4 lag er nog steeds maar er was amper plek voor ons. Mijn vrouw had er enorm zin en al snel trok ze mijn boxer naar beneden en begon ze mij hevig te pijpen. Na een tijdje kwam er een plaatsje vrij, de kamer lag vol koppels en enkel het matrasje in het midden was vrij. Ik aarzelde nog wat maar mijn vrouw duwde mij op het matrasje en ze trok haar slipje uit.

Met een brede lach op haar gezicht begon ze mij te neuken, rond ons lagen er een 6 tal koppels die ook bezig waren, en wij voor het eerst niet in een hoekje maar we lagen middenin al die vrijende koppeltjes. Na een tijdje draaide het koppel naast ons zich naar ons, de man begon al snel mijn vrouw te strelen, ze had er geen probleem mee en liet het toe. Niet veel later volgden er plots nog handen die over haar lichaam begonnen te strelen en het duurde niet lang of de man van het koppel naast ons nam ook haar borsten vast. Mijn vrouw nam mijn hand en legde ze op de borsten van het koppel naast ons. Mijn vrouw ging steeds harder en harder kreunen, zelfs met een kleine lach op haar gezicht.

Na een tijdje stelden we ons recht we gingen even naar beneden, wat drinken en wat bekomen. We ploften in de witte zetels van de lounge en we begonnen te lachen. Het was een nieuwe stap voor ons, het was ons in Acanthus nog nooit gelukt om intiem te zijn met een ander koppel. Al bleef het maar bij strelen een aanrakingen, het was fantastisch besloten we, en vooral een bevestiging van ons vertrouwen in elkaar. Geen moment waren we jaloers, geen moment hadden we spijt en telkens gaven we een blik naar elkaar ter goedkeuring van wat er gebeurde. Het is duidelijk 2014 is echt wel een jaar waar we als swingers openbloeien.

De nacht ging zeer zwoel verder, terug onder ons tweetjes met veel blikken op ons gericht. Beiden besloten we na afloop dat we niet zo lang meer mogen wachten voor we nog eens een clubje doen. We willen meer genieten van het leven. Al heeft het swingen een zware prijs gehad, jaloezie bij vrienden is een giftig iets, toch gaan we er mee door. Het maakt nu eenmaal deel uit van ons leven, het is onze levensstijl of je er nu kan mee leven of niet.

Swinger Datingsite
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.