Het is 3 jaar geleden dat we voor het laatst een review hebben geplaatst over datingsite’s voor swingers. Na meer dan 3 jaar is het tijd om een nieuwe review te publiceren. Deze keer reviewen we alle datingsites apart, de eerste aan de beurt is de grootste van Vlaanderen, B4Dating.

UPDATE februari 2019:

Helaas bracht recent onderzoek, de onveiligheid van deze site aan het licht. Hierdoor moeten we onze mening grondig herzien. Vermijd deze website absoluut! Meer info lees je hier…

Alhoewel dat alles draait om daten is de term datingsite’s voor alle dating sites niet meer van deze tijd het gaat om community’s online gemeenschappen of groepen. In tijden van Facebook bijkt er nog steeds nood te zijn dergelijke online community’s. Al kan je op Facebook heel wat geheime groepen vinden voor Swingers. Daar lijken weinig datingsites echt last van te hebben. Behalve B4Dating dan misschien. Hoe het gaat met B4Dating en of er veel verandert is sinds onze laatste review, dat lees je hieronder.

De grootste van Vlaanderen

B4Dating is in Vlaanderen ongetwijfeld de populairste. Dat is te merken aan de dagelijkse inschrijvingen, de chat die steeds zeer druk is en de tijdlijn waar zeer regelmatig in gepost wordt. B4Dating gaat er prat op momenteel rond de 138000 swingers te hebben. Laten we dat meten even relativeren. Dat is het aantal internationale leden en bovendien lijkt dat aantal sterk overdreven, waarschijnlijk is dit inclusief vele inactieve profielen.

Verder kunnen we eigenlijk gewoon verwijzen naar onze review van 2014, 3 jaar terug. Er is helemaal niets verandert aan de site sindsdien. Wat eigenlijk heel erg jammer is. De site ziet er dan ook veroudert uit, een conclusie die we toen in 2014 ook al maakten. Nu in 2017 is de site ronduit veroudert. Onze algemene indruk is dat de site eigenlijk een beetje aan zijn lot is overgelaten. Ondanks een actieve admin en helpdesk waar er bij problemen vlot wordt ingegrepen.

Gebruiksgemak

Qua gebruiksgemak scoort B4Dating heel goed, perfect zelfs. Door zijn opbouw in tabs is de site overzichtelijk e makkelijk in gebruik. Je wordt er eenvoudig gevonden en de emoticons die worden gebruikt maken het eenvoudig om contact te leggen. Links bovenaan is er een lijst aanwezig waarin je kan zien welke swingers er dicht in de buurt zijn. Het enige wat wat onduidelijk is is de reden waarom er 2 homepagina’s zijn. Je hebt een tijdlijn en een “Home” met alle recent aangepaste profielen. Een vreemde keuze.

Minpuntje is dan weer dat er geen mobiele versie is van hun site. Al kan je lezen op de blog van B4Dating dat er wel een mobiele website is. Deze is echter behoorlijk traag en al even erg verouderd als de normale site. Chatten kan overigens ook niet op mobiel, de chat gebruikt nog steeds Flash. Dit zijn allemaal puntjes die het duidelijk maken dat B4Dating niet of nauwelijks wordt geupdate. De belangrijkste update die B4Dating heeft gekregen afgelopen jaren is een HTTPS verbinding.

Prijs/Kwaliteit

De prijzen van B4Dating zijn al die jaren onveranderd gebleven.

  • 30 € voor 3 maand
  • 42 € voor 6 maand
  • 72 € voor 1 jaar

Dit zijn de laagste prijzen van alle swinger dating sites, gelukkig maar want een hogere prijs zou moeilijk te verantwoorden zijn gezien de zeer verouderde website. Je betaald eigenlijk enkel voor de actieve community en de eigenaars van B4Dating mogen eigenlijk die community heel dankbaar zijn voor hun trouw en activiteit. De prijs is dus zeker goed, maar de kwaliteit is navenant.

Heb jij ervaring met B4Dating en wat is jouw mening? Reageren kan onderaan en breng ook jouw stem uit bij “user rating” hieronder.

Swinger Datingsite
Share.

About Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.