Swinger Datingsite

3 jaar geleden schreven we een review van SDC die we toen vergeleken met B4Dating. In die 3 jaar tijd is er bij SDC WEL heel wat verandert, in tegenstelling tot B4Dating waar de tijd is blijven stilstaan. Tijd dus voor een nieuwe review!

Dat datingsites stilletjes aan meer aan het worden zijn dan pure datingsites dat heeft SDC al langer begrepen. En dat hebben ze héél goed begrepen zelfs. SDC, afkorting van “Swingers Date Club” is inderdaad een “club” of in moderne woorden een community. Alles draait uiteraard om profielen van swingers, koppels of singel mannen en vrouwen, maar er is zoveel meer dat SDC je te bieden heeft.

Klik hier! En gebruik een maand lang gratis SDC!

De grootste in Nederland

Terwijl B4Dating de grootste in Vlaanderen is, is SDC De grootste van Nederland en ook de grootste van de BeNeLux. En tegelijk merken we op dat SDC in Vlaanderen aan een echte opmars bezig is. De concurrentie maakt zich dus best zorgen, SDC groeit gestaag in Vlaanderen, dit is vooral dankzij de voortdurende evolutie van de site. Je merkt duidelijk dat er tijd wordt gestoken in het ontwikkelen van SDC. SDC heeft natuurlijk ook meer middelen, SDC is een internationale site die ook héél gekend is in bijvoorbeeld de USA.

SDC is dus in de loop der jaren heel wat veranderd, inhoudelijk is het grotendeels dezelfde site. Naast profielen, heb je er blogs die je zelf kan schrijven en waar steeds veel interactie op is, steeds in een goede sfeer trouwens. Er zijn groepen, veel party’s die worden georganiseerd door particulieren en door dus die groepen. Nadeel is hier dus wel dat je dus grotendeels Nederlandse groepen tegenkomt. Maar ook de Vlaamse groepen zijn aan een opmars bezig.

SDC is meer dan alleen groepen en profielen, SDC organiseert ook reizen voor swingers, de beruchte en befaamde swingcruises worden door SDC georganiseerd. Verder is er de slim bekeken “Ledenservice”: Swingers bieden onderling diensten aan tegen een gunsttarief. Er is ook een kortingsprogramma bij diverse shops en webshops “SDC Bracelets”

Gebruiksgemak

Terwijl we 3 jaar geleden behoorlijk wat kritiek hadden op het gebruiksgemak is dit nu heel erg verbeterd. De opbouw in tabs is verdwenen en nu is er aan de linkerzijde een duidelijk menustructuur. Daarnaast worden profielen beter in de kijker gezet en in een oogopslag zie je meteen swingers in je buurt. Zoeken is ook eenvoudig maar kan verbeterd worden. SDC focust zich zeer hard op swingers in jouw buurt. Waar je ook bent, je ziet meteen wie er in de buurt is. Dat kan je als een voordeel aanzien, maar voor sommige is dat misschien net een nadeel. Ook bij B4dating is dit het geval trouwens.

Nog een pluspunt aan SDC is dat er een app beschikbaar is voor iPhone gebruikers en Android gebruikers. Bovendien werkt de app goed en wordt deze regelmatig voorzien van een update. De app is voorzien van een “Laidar”, met die functie kan je zien wie er in de buurt is en waar er party’s zijn. De app is eenvoudig in gebruik en een echt pluspunt voor SDC.

 

Prijs/Kwaliteit

De prijzen van SDC zijn de afgelopen jaren wat gestegen. Maar langs de andere kant is er ook aardig geïnvesteerd in de site en de app.

  • 1 maand: € 22,95
  • 3 maanden: € 49,95
  • 6 maanden: € 79,95
  • 12 maanden: € 119,95 (Beste prijs)

SDC is dus duurder dan B4Dating maar je krijgt veel meer voor je geld. Wanneer je je inschrijft krijg je een proeflidmaatschap gedurende 2 weken. Niet alle functies zijn dan beschikbaar, dit doet SDC bewust om de privacy van hun leden te beschermen. SDC is zijn geld meer dan waard geworden, we raden wel aan meteen voor een jaar te betalen, anders kan SDC nogal duur uitvallen. Je abonnement opzeggen kan heel eenvoudig in de SDC interface.

SDC is wat ons betreft de beste datingsite voor swingers! De website proberen en inschrijven kan via deze link.

Klik hier! En gebruik een maand lang gratis SDC!

 

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.