Swinger Datingsite

Zelf heb ik de hoop bijna een jaar geleden al opgegeven. Ik had een groot “been there done that” gevoel. Ach wat we gehad hebben was leuk, we genieten nog steeds van de liefde van elkaar. Onze seks is nog steeds super, dus ach laat dat swingen maar.

Met drie kinderen in huis kwamen we er helemaal niet meer aan toe. Swingen zat in de koelkast, wat zeg ik, in de diepvries. We hadden er totaal geen behoefte meer aan. We dachten wel nog regelmatig terug aan die tijd. Die tijd dat we voor het eerst aan de poort en deur van Acanthus stonden. Die tijd dat we met klamme handjes zaten te eten in Acanthus, die tijd dat we opgewonden werden van al het lekkers dat we te zien kregen. Achja… het was leuk, we hebben het gehad.

Druk druk druk

Vele dertigers onder ons zullen het kunnen beamen, het leven kan hels druk zijn, en net dan durf ja al eens te vergeten dat je ook aandacht moet geven aan je relatie. Liefde is een werkwoord, je moet er dagelijks aan werken. Je moet met regelmaat kunnen zeggen nu is het tijd voor ons. En net dat lukte niet meer, gelukkig zijn we, en dat mag ik zeggen met mijn hand op mijn hart, een sterk koppel. Allerlei dingen des leven zorgen er voor dat je soms die tijd voor elkaar uit het oog verliest. De dood van mijn vader, strubbelingen met vrienden, een nieuw huis… Voor je het weet is er alweer een jaar verloren.

Swingen jullie nog? Nee is het antwoord, momenteel niet. Het antwoord had ik jullie kunnen besparen. Missen jullie het niet? Oh jawel, enorm zelfs. Regelmatig praten we er nog over, wisselen we foto’s uit onder elkaar. Weet je nog dit, hmmmm dit wil ik wel eens. Het blijft een sluimerend verlangen, een verlangen naar iets wat ooit geweest is, een verlangen waar we nu terug naar hunkeren, nu er weer wat rust is in ons leven.

De draad weer oppikken (bis)

Het deed ons besluiten dat we eigenlijk gewoon zin hadden om terug eens naar Acanthus te gaan. Volgende week dan maar, kinderoppas moeten we nog regelen, maar de eerste weken van augustus willen we eens terug naar AC. Het is maar 1 stap in de vele die we terug willen zetten. We zijn beide fervente naturisten en ook dat lukt niet de afgelopen jaren. Wel met het extreme goede weer van de jongste dagen (zeg maar weken) zijn we ook terug naar Groede gegaan… Ons favoriet naaktstrand.

Dus lieve lezertjes, binnenkort (hopelijk), terug een blog met onze avonturen in Acanthus…. We kijken er enorm naar uit.

Wil je ons contacteren of een woordje nalaten voor ons? Dat kan door hieronder te reageren, iets te schrijven in onze gastenboek of gewoon ons te contacteren 🙂

 

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.