We hadden een goed voornemen dit jaar, nog meer van het leven genieten. We waren dan ook vastberaden er volledig voor te gaan. We moesten en zouden meer tijd maken voor elkaar en voor onze “hobby”.

We zijn intussen de eerste helft van 2017 gepasseerd, het was een bewogen eerste helft. Het jaar ging helemaal niet zoals we het zelf zouden gewild hebben. Kinderen, familie en vrienden hebben er voor gezorgd dat niet ging zoals gepland. Toch was er een lichtpuntje in ons leven.

Bestaat echte vriendschap?

Alle energie in 2016 ging zo goed als volledig naar een vereniging. Een VZW waar ik me als bestuurder met hart en ziel voor inzette. Samen met onze beste vrienden probeerde ik er te zijn met raad en daad voor de VZW. Echter werd er abrupt besloten en totaal onverwacht dat er geen plaats meer was voor mij. Goed zou je denken, dan heb je meer tijd voor jezelf. Echter de manier waarop ik aan de deur werd gezet was zo onwaardig en ondankbaar dat het mij regelrecht in een depressie stortte. Dagen kon ik er niet van eten zelfs, op een week tijd verloor ik 5kg.

De weken voor mijn ontslag werden mijn beide ouders opgenomen in het het ziekenhuis, kinderen thuis werden ziek. Het was een zware periode. Tijdens die periode slaagde ik er toch in mee te gaan naar TV opnames voor de VZW en een vergadering bij te wonen. Toch was het niet genoeg en werd ik net in die periode ontzet uit mijn functies vanwege “onvoldoende tijd”. Noch tijdens de vergadering die we hadden een week voor mijn ontslag, noch tijdens de TV opnames 2 weken voor mijn ontslag werd er mij iets gemeld.

Een maand later kwamen diezelfde vrienden aandraven met geld dat zou zijn verduistert van de VZW door mij. Nu ja, men mag er van denken wat men wilt, ze waren onze dichtste vrienden en zouden héél goed moeten dat dit niet iets is wat ik zou doen. In de verste verte niet zelfs. Ik heb inderdaad een fout gemaakt maar niet bewust. Daar weigerde men in te geloven. Net op een moment dat ik wat uit het dal aan het kruipen was stortte ze mij er weer in. Een tweede maal verloor ik een pak gewicht, nachten kon ik niet slapen. Zelfs mijn huwelijk hing aan een zijden draadje door de spanning die er gecreëerd was door onze zogenaamde beste vrienden. Ik schreeuwde mijn onschuld van de daken, gelukkig kon ik mijn vrouw overtuigen van mijn onschuld door aan te tonen hoe de fout waarschijnlijk is gebeurd.

Intussen leek mijn naam goed besmeurd. Een vriendschap die mij zo nauw aan het hart lag, lag op straat. Ik kan zeggen dat het voor mij de zwartste periode uit mijn leven was. Al kan alles gerelativeerd worden…

Club New Riddershof

Ergens vorig jaar hebben we beiden besloten een Facebook profiel aan te maken als koppel voor ons swingers leven. Op Facebook zijn er een heel wat Facebook groepen voor Swingers. Met het oog om lid te worden van enkele groepen hebben we dan ook een “koppel” profiel aangemaakt. Na alle heisa met onze “vrienden” had mijn vrouw haar Facebook profiel trouwens verwijdert.

In die groepen gaat het er gezapig aan toe, al valt er hier ook heel wat hypocrisie te melden. Zo zijn we na een tijdje ook lid geworden via zo een groep van een Whatsapp groepje. We hadden heel wat fun en plezier, tot er een ijskoningin op de proppen kwam in de groep. Nu ja, elk zijn mening, maar we winden er geen doekjes om. De reden dat er zo Whatsapp groepen zijn is net omdat er daar meer kan getoond worden. Niet volgens haar dus en de beheerders van de groep gaven gevolg aan haar vraag. Geen naakt meer in de Whatsapp groep.

Na wat protest, ondermeer van ons kwamen er al snel bedreigingen. Jawel, echt bedreigingen. Als ik N en N ooit in levende lijven tegenkom dan gaan ze mogen lopen. Nu ja, meer dan ons mening zeggen hadden we niet gedaan. Dan nog niet over de persoon in kwestie maar wel over het feit dat het er zo preuts aan toe ging. De man die de bedreigingen uitte was de beheerder van de groep en bovendien eigenaar van de parenclub “New Riddershof”. Eerlijk gezegd als je al op zo een manier met een groep omgaat beloofd dat niet veel goeds voor je club. Een club om te vermijden dus, jammer want we waren er dolgraag eens geweest.

Bewogen eerste jaarhelft

Het minste wat we kunnen zeggen is dat de eerste helft van dit jaar zeer bewogen was. Zeker op privé gebied. Nadat we enkele jaren geleden ook al een vriendschap verloren, zijn we dit jaar opnieuw een vriendschap verloren. Eentje waar ik veel om gaf, maar dat is en was duidelijk niet wederzijds.

Maar goed, we blijven niet bij de pakken zitten. We hebben onszelf beloofd deze zomer zeker eens naar Acanthus te gaan. We kijken er enorm naar uit want de ontspanning kunnen we zeker gebruiken. Ook een thuisdate willen we nog eens doen. Maar eerst de juiste mensen leren kennen via B4Dating of SDC, Facebook lijkt niet het ideale medium daarvoor. De juiste mensen vinden lijkt al een gans avontuur.

 

Swinger Datingsite
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.