Swinger Datingsite

Het zal jullie verrassen een terugblik te lezen na bijna een jaar van stilte op deze site. Nu ja, een terugblik, zo stil het was op onze site zo rustig was het in 2016 op swingers vlak. Een tijdje terug stelde me iemand de vraag, hoe kijk jij terug op 2016? Ik moest even nadenken, 2016 was een jaar die op geen enkel moment liep zoals we het zouden gewild hebben. 

Eigenlijk klinkt het wel behoorlijk negatief, terwijl het dat eigenlijk niet zo bedoeld is. Niets mag dan gegaan zijn zoals gehoopt, desalniettemin waren we perfect gelukkig. We hadden het voornemen begin dit jaar om ons swingersleven nieuw leven in te blazen. We maakten een Facebook profiel aan om zo anoniem contacten te leggen, sloten ons aan bij diverse groepen op Facebook en legden contacten. Maar toch doofde al snel het verlangen. Nu ik terug kijk waren de aanslagen van 22 maart een keerpunt. Aanslagen waar ik beroepsmatig als hulpverlener op de eerste lijn stond, jammer genoeg. Na die datum zijn we ons plannen gaan opbergen, we zijn ons gaan concentreren op ons geluk samen. Even zonder publiek.

Goed begonnen

2016 begon alvast goed, we bezochten de eerste week van januari Acanthus voor het eerst na de geboorte van ons 3de kindje. Al was het met de nodige drempelvrees, we hadden er enorm van genoten. We besloten onze grenzen te verleggen en gingen opzoek naar contacten om eens “iets anders” te doen. Thuis, bij iemand thuis, trio met een man. De plannen waren wild, we legden via B4Dating contacten. Op Facebook maakten we een profiel aan en legden zo nog meer contacten. We leerden heel leuke mensen kennen en op een avond leerden we via B4Dating en Facebook een brandweerman kennen. Hij zag er knap uit, en mijn vrouw had er enorm zin in.

Na heel wat berichten heen en weer versturen en foto’s uit te wisselen besloten we af te spreken. Het was een zondag avond, we gaven ons adres door en maakten ons klaar voor een leuke avond. Niet veel later een berichtje “Hey, sorry er is iets tussen gekomen, het zal niet meer lukken deze avond”. Daar zit je dan te wachten vol spanning, klaar om een nieuwe weg in te slaan en je date belt af. Balen, flink balen was het. De dag nadien kreeg mijn vrouw een bericht via WhatsApp, “Hey ben je thuis, ik heb zin”. Waarop mijn vrouw antwoord, “Goed voor je, ja ik ben thuis maar mijn man niet”. “Niet erg, we kunnen met 2 ook fun hebben”. Al snel werd dus duidelijk wat zijn echte bedoeling was, nu hij zal het geweten hebben, prompt blokkeerde mijn vrouw hem op al ons profielen. Laat ons duidelijk zijn, dit is niet wat swingers zoeken. Wij in ieder geval niet.

Keerpunt

Het voorval met onze bronstige blusser was in februari 2016. Intussen hadden we contacten gelegd met héél fijne Facebook profielen en Facebook groepen. We waren van plan eens een privé party te doen bij iemand thuis, echter maart naderde en we wisten niet dat het een keerpunt ging worden. Na 22 maart hebben we echt niet meer gedacht aan swingen, niet zozeer door wat er gebeurt was, het gebeurde een beetje onbewust. Ook contacten met vrienden verwaterden, de werkdruk verhoogde, de kinderen vroegen meer aandacht, we hadden geen tijd meer voor dit gedeelte van ons leven.

We waren niet ongelukkig, integendeel zelfs. We misten niets in ons leven, we hadden nog steeds zalige seks. De vraag die we ons regelmatig stelden was wel, wat nu? Is het voorbij? Hebben we het gehad? Komt er ooit nog een punt dat we verder willen gaan of hebben we ons doel bereikt? Toen 2017 aanbrak, een goede week terug hadden we er een gesprek over. We missen het soms, was onze conclusie.

Op naar een nieuw keerpunt?

Als we zo terug blikken heeft elk jaar bij ons zo zijn thema. 2012 – 2013 onze ontdekkingsjaren, 2014 het jaar van de nieuwe vriendschappen en onze eerste trio, 2015 het jaar waar ik als man grenzen verlegde op biseksueel vlak, 2016 een sabbatsjaar. Maar wat zal 2017 brengen? Een glazenbol hebben we niet maar het verlangen groeit, het verlangen om opnieuw grenzen te verleggen. Of het ons zal lukken? Dat weet ik niet, we hopen het alvast! Eerst terug wat zelfvertrouwen winnen…

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

2 reacties

  1. kinkymindkoppel op

    Het doet enorm veel om de juiste mensen te leren kennen inderdaad. Dat hebben wij ook ondervonden. Enkele jaren terug een eerste keer bij een koppel afgesproken, maar omdat de klik miste is er toch niets gebeurd. Nu vrij recent opnieuw een poging gedaan … en ondertussen al verschillende ‘dates’ achter de rug met een super tof koppel! 😉

    En toch ook even om te laten weten dat dit een leuke blog is. We kijken uit naar nieuwe posts 😉

  2. Kinkymindkoppel op

    Ohja, dat koppel hebben we ontmoet via fetlife.com. Een leuke open-minded community website.
    (Niet bedoeld om reclame te maken, gewoon delen van wat voor ons werkte .. al moet je ook wel geluk hebben. In ieder geval fetlife is gratis en geen of toch heel weinig nepprofielen)

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.