Swinger Datingsite

Dit is een gast blog die ons is toegezonden. We wensen je veel leesplezier en we hopen dat jullie evenveel gaan genieten van deze gast blog zoals wij dat gedaan hebben.

Ik heb een drukke en verantwoordelijke job. Dat maakt dat ik in het dagdagelijkse leven de touwtjes goed in handen heb, zowel op het werk als in het gezinsleven. Ik ontdekte al eerder dat ik in het seksspel graag al eens alle controle verlies, dat kan niet altijd, dat lukt al helemaal niet altijd, en mijn hoofd moet ook mee willen. Ik blijk daarin lang niet de enige te zijn en vond het fijn om ervaringen van andere mensen/vrouwen te horen en te lezen. Is het nu mijn beurt om in de pen te klimmen?

De ‘juiste mensen’ kennen, is cruciaal bij het exploreren van fantasieën, zo blijkt. Of was het de juiste klik voelen? Ik was al enige tijd aan de babbel met een paar mensen, heel fijne gesprekken trouwens, toen een van hen in een gesprek aangaf af en toe te fungeren als dominant in zijn seksspel. Mijn mond viel zowaar open en het leek alsof mijn hele lichaam reageerde op de ervaringen die hij deelde. Ik gaf aan dat ik daar helemaal geen ervaring mee had, maar dat zijn verhalen mij duidelijk wel iets deden. Hoe meer hij vertelde, hoe meer ik leek te kronkelen op de plaats waar ik zat. Alsof wat hij vertelde op dat ogenblik lijfelijk met mij gebeurde…

Tussen de lakens

Ik had al eerder gesproken, gelezen en gefantaseerd over hoe het zou kunnen zijn om in een seksspel alle controle te verliezen, maar wat ik op het moment van die gesprekken voelde, was mij geheel nieuw. En of ik er van genoot? Dat was een understatement! Gesprekken gaan verder -over vanalles en nog wat- én over hoe en wat hij met een subje doet en nog zou willen doen. Het respect waarmee hij sprak over de vrouwen die hij als sub had, is ongelooflijk. Het deed mij alleen maar meer fantaseren en verlangen. Voor zover je kan verlangen naar iets dat je eigenlijk (nog) niet kent.

Er passeert enige tijd en de eerstvolgende keer dat ik hem zag, leek de aantrekkingskracht onweerstaanbaar. Ik genoot van de spanning die door mijn lijf gierde. Als ik hem op dat moment de kleren van zijn lijf had kunnen scheuren, ik had het zo gedaan, en dat had hij geweten! Het gevoel deed me twijfelen of ik verlangde naar hem als dominant of eerder gewoon naar een heerlijke, wilde nacht met hem. Twijfels, onzekerheid, spanning, fantasieën en verlangens bijsturen. Het hoort allemaal bij het ontdekken en exploreren van nieuwigheden. Eén ding stond vast. Hij! Ik wou hem! Ik wou met hem tussen de lakens duiken! Nu ja, tussen de lakens hoeft niet persé natuurlijk. Op het aanrecht, op de wasmachine, op de bureau, in de auto… klinkt allemaal even goed!

Multitasken

Bij een volgende ontmoeting, leek het een wisselwerking tussen uitdagen en aftasten hoe ver dat teasen kon gaan, in beide richtingen weliswaar… En dat terwijl we aan het werk waren! Multitasken tijdens digitale vergaderingen kreeg een heel nieuwe dimensie! Mijn meeting eindigde eerder. Iedereen moet ongetwijfeld al eens gefantaseerd hebben over het oraal bevredigen van iemand die zijn focus bij zijn werk moet houden… Dat deed ik. Hoewel hij niet aan zijn proefstuk toe leek, wisselden de momenten waarbij hij mijn hoofd lekker diep duwde zich af met momenten waarbij hij mij van zich af duwde. Heerlijk vond ik het!

Iets later klikte hij op zijn scherm de microfoon uit, daagde mij uit om voor zijn ogen mezelf te bevredigen, klikte aan en zette zijn meeting verder. Van spanning gesproken… Tot zijn grote verbazing ging ik daarop in… Ik kleedde mezelf uit, keek hem recht in de ogen, nam plaats op de zetel op enkele meter van hem en liet mijn handen over mijn lichaam naar beneden glijden. Hoe hij reageerde op mij, had evenveel effect op mij als andersom. De spanning die tussen ons hing was bloedgeil. Hij vergaderde met een bluetooth headset. Hij stond op van achter zijn bureau, wandelde naar mij toe, verder pratend met mensen aan de andere kant van de lijn, kwam op zetelhoogte staan en gaf een paar heerlijke stoten, diep in mij. Hij, noch ik konden of mochten geluid maken! Al denk ik dat minstens 1 iemand, ergens in het land, moet beseft hebben wat er gebeurde.

Kort daarna rondde hij zijn vergadering af met de smoes dat hij op een ander meeting verwacht werd. Dat was eigenlijk geen leugen, al skipte hij die volgende conference call wel. Oeps…

In Trance

Hij ontblootte de rest van zijn ervaren en goddelijke lijf, haalde de lederen riem uit zijn broek en hield die vast. Zijn blik donker en geil. Mijn innerlijke ik maakte een vreugdedansje; “hij gaat mijn armen vastbinden!” Hij beval me op de knieën te gaan zitten en liet zijn riem over mijn rug glijden. Een fractie van een seconde later, hoorde ik die riem hard tegen mijn huid slaan. Wauw! Ik kreunde. De ene slag voelde als een streling, de andere wat harder. Hij weet dat ik niet van pijn hou en ik vertrouwde hem. Dit was alles behalve pijn! Dit was puur genot, zeker wanneer hij ook opnieuw in mij kwam binnendringen. Ik hoorde hem nog zeggen dat ik hier zichtbare strepen aan zou overhouden. Ik geloofde hem niet. Ik kreunde steeds harder en hij ook. Ik voelde mij geen moment defensief (zoals ik bij eerder pogingen met andere personen wel had). We bereikten beiden een intens orgasme. En ik bleef in trance. Dat was waar ik zo naar verlangde! Dàt was totale overgave! En dat zindert nog uren na!

Pas in de badkamer zag ik dat mijn rug en billen onder de rode strepen zaten, ik vind het moeilijk te omschrijven maar vond het heerlijk om te zien. Hij streelde en kuste de strepen en vroeg wat ik er van vond. Als ik uit de douche stapte, droogde hij me af en hield mijn kleren voor mij klaar terwijl hij zei dat een subje hoort verwend te worden.
Hij vertelde dat ik nog even in trance zou blijven en dat ik het wat rustig aan mocht doen. Ik kende zijn agenda en wist dat zijn volgende afspraak op locatie was. Hij vertrok met veel moeite en ik genoot nog een hele tijd na.

Intense connectie

Toen ik later die dag mijn volgende call aannam voelde ik mijn energiepeil heel snel en diep zakken. Ik herinnerde mij een verhaal van een vriendin die zich na een intense bdsm scene heel slecht voelde omdat haar dominant aandacht gaf aan een andere vrouw vóór zij zich daar klaar voor voelde. Plots besefte ik waarom hij zo zorgzaam vertelde dat ik het rustig aan moest doen en snapte ik wat die vriendin toen bedoelde. Ik slaagde erin om mijn heerlijke gevoel nog wat langer vast te houden en zacht te landen in plaats van neer te storten uit die high.
Zacht terug met beide voeten op de grond komen, is minstens even belangrijk als de hele ervaring ervoor. Gedoseerd werkte ik mijn dagtaken af. Die avond sprak ik hem nog kort in een groepsgesprek, waarin verder niemand op de hoogte was van onze intense connectie. Hij polste tussen de regels naar hoe ik me voelde en gaf ook van zijn kant aan dat het helemaal goed zat. Met die info kon ik helemaal landen en met fantastische herinneringen de dag afsluiten! Ooh, wat was dit -onverwacht- zoveel intenser dan ik had durven dromen!

Dit smaakt naar meer…

Liefs

Felicia

 

Share.

About Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.