Swinger Datingsite

Het was een zondag avond, we hadden afgesproken om 21 uur bij haar thuis. We zouden samen naar de sauna gaan voor haar verjaardag. We hadden onze favoriete sauna afgehuurd voor 3 uur. Ik kom aangereden met de wagen en daar stond ze ons op te wachten aan haar voordeur. Sarah

Daar stond ze dan ons op te wachten. Elegant wandelde ze de straat over, ze omhelsde me en gaf me een zoen. Ze stapte de auto in en gaf mijn vrouw een zoen.

Sarah hebben we enkele maanden geleden leren kennen via SDC. Sindsdien houden we heel nauw contact met haar. Van bij het begin zat het gevoel tussen ons 3 heel goed. De “klik” zoals men zegt was er meteen. Bovendien is Sarah een uiterst aangename verschijning. Mooi lang bruin haar, intens bruine ogen, mooie lange benen, en telkens heel stijlvol gekleed. Bovendien heeft ze van nature een mooie zwoele blik.

Ogen vol nieuwsgierigheid

Na een korte rit komen we aan in de sauna, we rijden de grote oprit op en stappen uit de wagen. Mijn vrouw had een mooi zwart kleedje aan die perfect past bij haar hemelsblauwe ogen. Sara had dan weer een groen kleedje aan, sierlijk stappen beide vrouwen de onthaalruimte van de sauna binnen. De vriendelijke dame van de sauna verwelkomde ons.

“Jullie kennen de weg?”

“Ja hoor” antwoordde ik en mijn vrouw bijna unisono.

We gaan wel regelmatig naar deze privé sauna, en zijn er dan ook vaste klant. Toch was het voor ons de eerste keer dat we iemand meenamen naar de sauna. Het was eigenlijk een beetje ons ZEN plekje.

Ik deed de deur van het privé gedeelte achter me dicht, draaide me om en daar stonden ze. Twee mooie vrouwen, elegant gekleed en beide met oogjes die vol nieuwsgierigheid naar me keken. Nieuwsgierig naar wat misschien komen zal.

Rondleiding

“Leid jij Sarah even rond, vroeg mijn vrouw”.

En of ik dat wou doen. Deze sauna is een al luxe, dus wou ik ook met plezier een rondleiding geven. De eerste ruimte is een grote inloop douche die sfeervol verlicht is. Daarnaast is er een Hammam. Ik doe even de deur open van de hammam en meteen komt er een wolk stoom naar buiten. Hierdoor vulde de ruimte zich met de heerlijke geur van eucalyptus. Naast de Hammam vind je een grote Finse sauna, die ook sfeervol verlicht is. In de sauna lagen de handdoeken en de badjassen klaar. Zo hebben ze heerlijk warm wanneer je ze aan doet.Vanuit de sauna heb je een mooi zicht naar buiten. Buiten is er een verwarmd buitenzwembad en natuurlijk een jacuzzi.

Er is ook een relaxruimte voorzien, met een grote zetel in de vorm van een 8. Klinkt raar, maar de zetel is echt ideaal om als koppel of met meerdere mensen van elkaar te genieten. Op de tafel in de relax ruimte stond een grote karaf water en een karaf fruitsap. Een schaaltje met olijven en enkele chips met dip sausje. Enkele kaarsjes zorgden voor de finishing touch.

Klaar? uitkleden maar!

Sarah was onder de indruk van de sauna.

“Zo mooi, zo rustgevend dat het hier is, de omgeving, alles klopt gewoon”.

De Sauna is gelegen in landelijk gebied, je kan vrij naakt buitenlopen, de privacy is echt compleet. Na de rondleiding moesten we ons uiteraard uitkleden. We hadden op voorhand afgesproken dat we de sauna naakt zouden doen. Daar was Sarah ook helemaal mee akkoord. Een sauna doe je gewoon zonder kleren aan. Ik ging wel de badjassen uit de sauna halen.

Daar stonden we dan met drie in de kleine ruimte die voorzien is om je om te kleden. Mijn vrouw zij nog grappend “Ok, hier gaan we dan”. Het is natuurlijk kort even een ongemakkelijk moment, we hadden elkaar nog nooit echt naakt gezien. Mijn vrouw liet er alvast geen gras over groeien, ze stond op enkele tellen helemaal naakt tussen ons. Sarah omklede haar rustiger, een beetje zenuwachtig leek het toch. Ikzelf was ook wat onzeker, ik trok mijn kousen uit, ontgesp mijn lederen riem, doe mijn broek uit en doe vervolgens mijn hemd uit.

Sarah was intussen helemaal uitgekleed, en stond naakt naast mijn vrouw. Daar stonden ze dan, twee naakte vrouwen voor mij. Beetje onwennig aan het lachen naar elkaar, maar wat zagen ze er alle twee hemels mooi uit.

“Hey komaan, je boxer uit! of durf je niet?”

Juist, mijn aandacht was helemaal afgeleid door de pure schoonheid die voor mij stond. Hun vrouwelijk lichaam is zo mooi!  Langzaam trek ik mijn boxer uit. “Iemand een badjas?” vraag ik. Beiden lachen ze, natuurlijk niet en ze lopen ze voor mij uit. Wat doen we eerst? Het zwembad of de jacuzzi? De jacuzzi is het besluit, één voor één stappen we de jacuzzi in. Sarah gaat liggen en ik ga lekker naast mijn vrouw zitten. Puur genieten was het. Ook al was het niet zo mooi weer. Het regende af en toe zelfs. Nadien gingen we samen het zwembad in, waar we wat meer gingen stoeien met elkaar. Na ongeveer een uurtje buiten besluiten we de sauna in te gaan. Heerlijk opwarmen met zicht op het verlichte zwembad en het mooie terras.

Terug de jacuzzi in

Trio in de saunaWe genoten alle drie van met volle teugen van de wellness, dat was ook tenslotte de bedoeling. We waren zonder seksuele verwachtingen naar hier gekomen. Ook al was erotiek de ganse avond nooit ver weg. Zwoele kusjes en kleine aanrakingen hier en daar zorgden ervoor dat de avond stilletjes aan wat zwoeler werd.

Na de sauna nemen we een korte pauze en ploffen we in de zetel. Terwijl we met Sarah aan het praten zijn zie ik dat Sarah met haar voeten de benen van mijn vrouw aan het strelen is. Mijn vrouw genoot wel van die kleine aanrakingen, en ik? Ik natuurlijk ook!

Wat doen we nu? Ik kijk op de klok en merk op dat het al bijna 23 uur is. We hadden nog iets meer dan een uur. Wat denk je? Nog eens de jacuzzi in? Zonder twijfelen antwoorden beide vrouwen dat het ok is. We stappen allemaal terug de jacuzzi in. Deze keer nodig ik Sarah uit om naast me te komen zitten. Ze komt naast me zitten en gelijk legt ze haar hand op mijn bil. Haar zwoele bruine ogen fonkelen, ze geniet duidelijk van de avond die we haar geschonken hebben. Ik kijk rechts van me en zie mijn vrouw lachen. Ik zoen haar en ik krijg een intense kus terug, een kus die bijna smeekt om meer.

Strelen en kussen

Daar zat ik dan in de jacuzzi, tussen twee vrouwen in. Ik leg mijn hand op de billen van de vrouwen en begin ze langzaam te strelen. Eerst gewoon van boven naar onder, heen en weer. Al snel wisselde ik af van beweging en ging ik met mijn vinger de binnenkant van hun benen strelen. Spontaan zag ik een glimlach op beide vrouwen. Hun ademhaling ging sneller, de ogen gingen af en toe langzaam dicht. Hun lichaam begon te smeken om meer.

“Kom hier” hoor ik plots. Mijn vrouw nodigde Sarah uit om elkaar te zoenen. Mijn vrouw legde haar hand in de nek van Sarah en bracht haar dichterbij. Sarah deed net hetzelfde bij mijn vrouw ze legde haar fijne handen in haar nek en begonnen lekker lang te tongzoenen. Zo hemels! Twee vrouwen die elkaar kussen op amper enkele centimetertjes van mij. Langzaam zoen ik eerst mijn vrouw in de nek en dan doe ik net hetzelfde bij Sarah. Een kleine kreun van genot volgde. Ondertussen was het beginnen druppelen. De koude regendruppels voelden als een streling op ons hoofd. De combinatie van de koude regendruppels en het warme water van de jacuzzi dat had wel iets.

Speelse dans vol passie en verlangen

Intussen legden beide vrouwen hun hoofd op mijn schouders. Ik begon Sarah heel zacht en teder te strelen met mijn vingers over haar zij en buik een weg zoekend naar haar borsten. Tegelijk draai ik mijn hoofd naar mijn vrouw, die intussen smachtend zat te wachten op een kus. Ik kuste haar op de lippen en kreeg een zalige tongzoen terug. In mijn oor hoorde ik intussen Sarah heerlijk kreunen. Ik draai mijn hoofd naar haar en zag haar bijna smeken om ook gezoend te worden. Ik bracht mijn hoofd dichterbij, zette mijn lippen op die van haar. Wat voelden haar lippen teder en zacht aan. Langzaam vonden onze tongen elkaar waarna een speelse dans ontstond vol passie en verlangen.

De spanning was niet te houden. Intussen stond ik zelf in voor en vlam van verlangen, maar de dames waren duidelijk heel hard aan het genieten van elkaar. En dat voelde zo goed. Beide vrouwen horen kreunen in mijn oren, afwisselend maar even intens. Mijn god wat was dit een geile avond aan het worden. Langzaam voelde ik ons allen wegglijden in een roes van sensualiteit en liefde. De intensiteit van het moment was zo hevig, zo puur, zo mooi. Alles zat gewoon juist!

Hoe laat is het?

Meer en meer begon ik van beide lichamen te genieten, mijn vrouw kreunde het uit van plezier toen Sarah haar langzaam begon te vingeren. Mijn vrouw kuste mij in mijn nek, zachtjes bijt ze in mijn oor. Sarah kwam intussen op mij liggen. Ik pakte haar vast bij de borsten en masseerde zachtjes haar tepels. Met mijn ander hand deed ik net hetzelfde bij mijn vrouw. Plots voelde ik een hand aan mijn keihard geworden penis. Wat verlangde ik daar toen naar. Ik kon zelfs onmogelijk weten van wie het handje was. Ik voelde me langzaam nog dieper zakken, alle controle was aan het weggaan.

Net op dat moment, een flits door mijn hoofd. Fuck! hoe laat zou het al zijn? “Nee nee niet nu, nee, komaan”, zeggen beide vrouwen bijna in koor. We hadden de sauna immers afgehuurd tot middernacht. Ik spring recht en ga binnen kijken. Kwart voor 12! Ik ga terug naar buiten waar beide dames elkaar nog steeds aan het zoenen zijn in de jacuzzi.

“Sorry dames, het is tijd, als we nog willen douchen is het nu tijd”

De ontgoocheling was groot. Sarah stelde al snel voor om bij haar thuis de avond verder te zetten. Mijn vrouw knikte, en ik vond dat natuurlijk goed.

We gingen naar binnen, en nemen ons samen een douche. Voor een laatste maal bewonder ik beide prachtige lichamen. Oh wat is deze avond perfect, wat zit dit goed denk ik bij mezelf.

We komen uit de douche, mijn vrouw meldt me gelijk dat de kinderoppas ons verschillende keren had proberen bereiken. Ik kijk op mijn GSM en zie het ook. Fuck, dit is minder goed. Mijn vrouw neemt meteen contact op met de kinderoppas. Een van onze kinderen kan niet slapen en de oppas krijgt ze niet getroost. Mijn vrouw probeert ze nog getroost te krijgen aan de telefoon, maar helaas…

Plotse einde

We verlaten de sauna, helemaal opgeladen maar ook enorm opgewonden. De avond zal jammer genoeg hier eindigen, zegt mijn vrouw. “Niets aan te doen” zegt Sarah “Maar alle begrip hiervoor, dit gaat even voor nu”. Ik rij de oprit van de sauna af die inmiddels prachtig verlicht is. Terug onderweg naar het huis van Sarah. Ik parkeer de wagen voor haar huis en laat haar uit de wagen stappen. Sarah pakt me stevig vast, kust me in de nek en fluistert in mijn oor “Bedankt voor de mooie avond, dit zetten we nog verder”. Ik glimlach, kijk haar recht in de ogen “Met veel plezier en graag gedaan” antwoord ik terug.

Ik stap terug de wagen in, en kus mijn vrouw “jij ook bedankt liefje, dit was zo mooi”.

De avond eindigde dus heel plots, vol verwachting naar wat komen zal. Het was voor ons de eerste keer in jaren dat we terug een avontuurtje hadden. Eerlijk? We hebben er toch enkele dagen moeten van bekomen. Zoals Sarah het achteraf zei, we moesten even “landen”. Even alles verwerken, alles was zo intens. Oprecht, we hadden dit nog nooit meegemaakt. Onze vorige trio draaide louter om de seks. Hier was duidelijk meer gaande. Het ging hem niet enkel om de seks. Nee nee, sensualiteit, liefde, passie, vriendschap en bovenal respect.

Verwerken

We hadden enkele dagen nodig om het te verwerken. We hadden een goede babbel nodig. Vond iedereen het ok? Wat vond je achteraf van de avond. Is dit nog wel vriendschap wat we voelden? We zaten allemaal met een hoop vragen.

Later in dezelfde week nog spraken we terug met elkaar af. Sarah kwam naar ons huis toe, om alles eens te bespreken. Of het bleef bij enkel de avond te bespreken? Dat zal Sarah jullie zelf vertellen in een volgende blog.

Sarah heeft ons namelijk gevraagd of ze eens mag schrijven voor onze blog. En dat staan we met plezier toe…

(To be Continued)

Share.

About Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

2 reacties

 1. wim en nicky on

  Hoikes,

  Prachtig verhaal dat menigman wil ervaren natuurlijk.

  Graag hadden wij geweten waar deze mooie privé sauna zich bevindt, we hebben interesse om deze te bezoeken

  Wim en Nicky

  • Hoi Wim en Nicky,

   De foto’s die we hier gebruiken zijn niet representatief voor de locatie. De locatie vertellen we ook niet op de website. Dit om alle anonimiteit te kunnen garanderen.

   Zowel voor ons als voor Sarah.

   Ik kan je echter wel een mailtje sturen met de details.

   Groetjes,
   N en N

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.