Onze eerste outing als swingers

0
Swinger Datingsite

Hoe je het ook draait of keert, swingen is nog steeds een groot taboe. Vreemd eigenlijk want velen (en geloof me niet enkel de heren) dromen er van om eens een trio te doen of om bekeken te worden tijdens het vrijen. Over je levensstijl praten is daarom buiten het “milieu” niet echt makkelijk. Al zeker niet met je vrienden.

Ons geheimpje, ja zo bestempelen we ons swingersleven. We hebben er nog met niemand over gepraat binnen onze vriendenkring laat staan met de familie. Persoonlijk vinden wij het niet iets om je over te schamen, tenslotte zijn we als koppel en gezin enorm gelukkig en dat is wat telt. De enige die wist van onze intentie en fantasie was Mieke, een goede collega en vriendin van N (vrouwelijke helft 🙂 ). Zij wist dat we wel eens naar Acanthus wouden gaan en zij zelf toonde ook interesse. Tot Mieke een partner leerde kennen, en plots heel gesloten werd en na verloop van tijd geen contact meer hadden met haar. Ze heeft zelfs haar Facebook profiel moeten verwijderen van haar echtgenoot. Jammer vonden wij, maar tjah “thats the way life goes”.

Na Mieke hebben we er met niemand meer over gepraat. Onze beste vrienden vonden we nogal behoudens gezind, zeg maar conservatief op seksueel vlak. Dus we spraken er met geen woord over. Soms keken ze wel eens raar op toen we lachend en stiekem onder elkaar verwezen naar ons geheim, maar ze hadden helemaal niets door.

Tot oudejaar 2013. We hadden afgesproken nieuwjaar bij ons te vieren, we hebben voldoende plaats en de kinderen konden dan gerust slapen en wij konden feesten zonder een BOB nodig te hebben. J belde me om verder af te spreken, wie koopt wat van drank, eten en wie doet wat, enfin je kent dat wel. Op het einde van het telefoongesprek vraagt hij me al lachend, “En wordt er geswingd?” Stom verbaasd kon ik niets meer zeggen? Ik stammelde “Euh als je wilt kan dat geregeld worden… aan hoeveel swingers had je gedacht?” hij antwoorde snel “zot!” waarna hij bulderde van het lachen. Ik hoor nog zijn vrouw zeggen op de achtergrond wat is dat van dat swingen? waarna hij zegt tegen mij “ja ze weet weer niet over wat het gaat ze” en weer bulderde hij het uit van het lachen.

Ik was totaal niet mee en vertelde het voorval aan mijn vrouw en al snel beseften we dat het toeval moest zijn. Niet te min, we weten dat J en C beiden een tweede kinderwens hadden voor 2014. Dus ja we stelden hen een pret pakket samen, je weet wel zo een pakketje met glijmiddel, een kleine vibrator en andere. En knipoog naar hun kinderwens. Op het pakketje hadden we geschreven “De swingers hebben we niet gevonden, maar dit pakketje zal je evenveel plezier bezorgen”.

Oudejaarsavond zelf was gezellig en ik stelde J tussendoor de vraag hoe hij op dat swingen kwam. J lachte, heb je Eigen kweek niet gezien? Het was een quote uit de serie “Zie je gie ne swinger? Neej, kdanse nie geirn”. Ik bulderde het uit van het lachen, en de zenuwen waren direct weg. Hij wist nog van niets, oef!

Na middernacht en de nieuwjaarskussen en wensen staken we de kinderen in bed. Na de cava konden we aan de iets sterkere drank beginnen, Jenever, Martini en Bacardi. Oh my, er werd plezier gemaakt dat het geen naam heeft. Al snel kwamen de iets zwoelere onderwerpen naar boven, wat is jullie spannendste plekje waar je ooit hebt gevreeën?

Tjah ik durfde niet te antwoorden, al snel staken zij van wal, tuin, strand, bos. Eigenlijk plekjes die we totaal niet verwachtte van hen. Ze waren volgens ons behoorlijk conservatief. En dan kwam de vraag: en jullie?

Ik en mijn vrouw goed in de wind keken naar elkaar en begonnen te lachen, we konden niet meer we lagen plat van het lachen. Zij snapten er totaal niets van. Wat is er zo grappig? Klonk het snel. Ik antwoordde nee, grappig niet, maar of jullie het gaan geloven of er gaan kunnen mee lachen ik weet het niet… beiden fronste ze hun wenkbrauwen en ik gaf hun ons lidkaartje van Acanthus, C nam al snel haar iPhone tikte de website in.

Een parenclub ofwa? Nee? Klonk het, J rukte de iPhone uit haar handen, echt ofwa? Zot! Ik zag mijn vrouw rood worden, ja echt…

Wow, dat jullie dat durven, we werden uitgehoord, net een kruisverhoor. Honderduit vertelden we onze geschiedenis, net zoals die hier staat beschreven “in ons verhaal”.  Met open mond luisterden ze, en gaven ze toe dat ze dat nooit zouden durven. Er werd die avond nog veel gelachen, en eerlijk, bij ons was er een blok van onze schouders. Eindelijk hadden we ons verhaal eens kunnen doen.

Twee weken later ging onze jongste dochter bij hen slapen, we zouden nog eens een stapje in de wereld zetten. De jongste dochter gaat regelmatig bij hen eens slapen, met dat verschil dat ze nu wel wisten waar we heen gingen. De nieuwsgierigheid stond op hun gezichten te lezen. Nadat we bij hen vertrokken richting Acanthus kregen we een SMS’je “veel plezier hè :-D”

Enof, en of! 🙂

[faq]Heb je vragen of opmerkingen? Reageren kan (anoniem) onderaan dit bericht of op ons forum [/faq]
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.