Swinger Datingsite

Soms heb je het gevoel dat je ter plaatse blijft trappelen, soms heb je het gevoel van steeds meer te willen en verder te willen gaan. Soms kijk je naar je omgeving en vraag je je af, waarom zijn we zo terughoudend, wat houdt er ons tegen? 

Mijn liefste speelt al langer met het idee dan ikzelf. Toen we enige maanden geleden een gesprek hadden over een trio MMV gaf ze me toe dat het een fantasie was van haar en dat ze er eigenlijk enorm opgewonden van raakte. Het idee door twee mannen verwent te worden of het idee dat ik iets met die man zou doen leek haar wel iets, ik hou de boot wat af, uit drempelvrees. Maar het idee was geboren, we zouden een trio MMV doen…

Onzekerheid troef

Hoe vreemd het ook moge klinken maar onzekerheid is de grote schuldige. We gaan naar parenclubs waar we liggen te neuken tussen mensen dat we niet kennen, we geven er ons bloot, we gaan naar naaktstranden, we delen soms aangebrande foto’s met vrienden op Whatsapp. Maar een trio met een man, dat lijkt een brug te ver. Te onzeker, schrik dat er negatieve commentaar zou komen, schrik dat bij een date het op een sisser afloopt. Schrik dat mijn zou struikelen over ons uiterlijk, we zijn geen fotomodellen. Vrees dat men ons zou afrekenen op bedprestaties.

Onlangs hadden we met vrienden afgesproken om eens samen naar Acanthus te gaan, een aantal weken voor we zouden gaan belt men af, geen reden waarom. Alhoewel we wel kunnen vermoeden wat de reden is, drempelvrees, wekt het toch een zekere vorm van onzekerheid. Is het voor ons, ons uiterlijk? Of gewoon omdat men het niet ziet zitten. Hoe vreemd het ook mogen klinken, we zijn niet het soort mensen die gaan vragen wat de reden is. We zijn dan ook niet ontgoocheld maar het brengt toch enige onzekerheid met zich mee. Het zou zo maar eens kunnen dat ze geannuleerd hebben omdat we geen fotomodellen zijn terwijl zij er best mogen zijn.

Steeds verder willen gaan

Alhoewel we ons perfect kunnen vinden in het leventje dat we nu leiden, toch willen we dus steeds verder gaan. Gisteren kreeg ik nog een SMS’je van mijn geliefde: “schat we moeten er voor gaan”. Omdat zij het wilt, ik het wil en omdat we willen plezier beleven. Alleen nog het lef om echt verder te gaan ontbreekt nog.

De vrees om ten prooi te vallen aan een “allesneuker”, jezelf zomaar blootgeven en je intiem openstellen voor een man, is toch wat anders dan tegenover een vrouw. Zelfs als biseksuele man heb ik er geen probleem mee mij bloot te geven aan een man, maar die intimiteit samen met je vrouw blootgeven is toch wat anders.

We moeten er voor gaan schat, ja inderdaad we gaan er voor, de vraag is hoe en waar vind je die persoon die je kan vertrouwen, de man waar je je goed bij voelt. Waar vind je iemand die niet met de broek op de knieën aan de voordeur staat, klaar om zijn ding te doen en dan weer weg gaat om nooit meer terug te komen. Je kan denken, nou goed, je kan het maar gehad hebben, maar dat is nou net niet wat we zoeken.

Mannen genoeg op B4Dating en SDC maar hoe vind je de kerel waar het mee klikt? Je moet hem natuurlijk aantrekkelijk vinden, al zijn er niet veel eisen, je moet hem wel “zien zitten” natuurlijk om nog maar te zwijgen van de spreekwoordelijke klik. Biseksuele mannen zijn er genoeg, dat tot onze eigen grote verwondering. We worden namelijk vaak gecontacteerd door mannen op B4Dating die het niet in hun profiel plaatsen dat ze biseksueel zijn maar het ons in een privé bericht wel toegeven. Verder heb je op andere websites, zoals afspraakjes.com, veel reactie op een zoekertje maar dan mag je je sterk afvragen in hoeverre de mannen bi zijn. Je hebt een groot aantal reactie van mannen waar je zo kan uit afleiden dat ze je vrouw wel een willen bespringen en in ruil daarvoor mag je even met aan zijn speelgoed komen. Jammer maar helaas, zulke kerels verpesten het voor iedereen.

We zitten dus nog met veel vragen en twijfels, maar 1 ding is zeker, we gaan er voor gaan, vroeg of laat. We gaan er voor.

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

8 reacties

 1. Overwegen misschien wel, maar het doen is toch nog heel iets anders. Dan speelt de onzekerheid over jezelf, en spoken er vanalle scenario’s door je hoofd. Meestal de negatiefste eerst, hopelijk vind ik een manier om me daarover heen te zetten. Enige tips ???

  • Hoi Heartbeat,

   Ben je man of vrouw? En over wat twijfel je? Over jezelf? De eventueel negatieve ervaring? Angst? Drempelvrees? Er zijn veel gedachten die door je hoofd kunnen spoken, maar indien je een partner hebt kan de steun aan elkaar veel betekenen. Wanneer je alleenstaande bent moet je meer vertrouwen op de partners die je eventueel ontmoet en daarmee eerst een goede band kweken.

   Groetjes

 2. Hey Swingers,

  Ik ben de man(32) van het koppel, en ik twijfel over 101 dingen. Gaande van angst om de partner te verliezen, tot het niet kunnen ‘presteren”(faalangst),
  en dan ook ons uiterlijk natuurlijk(geen fotomodellen) gaan we ooit wel de geschikte persoon/personen vinden.. Natuurlijk is de negatieve ervaring er ook
  altijd bij. Het is ook allemaal nog nieuw voor ons. Toen mijn vrouwtje(29) er in de tijd mee afkwam, hebben we al wel eens naar acanthus geweest(bijna 3j geleden)
  maar aangezien ze toen zwanger was en het echt de allereerste keer was heb ik er toen niet over nagedacht en het gewoon gedaan(kat uit de boom gekeken), toen was zij iets onzekerder.
  Nu denk ik er iets te lang over na met alle gevolgen natuurlijk, en ben ik onzeker.. Mijn partner steunt mij wel enzo en probeert mijn vertrouwen en zelfzekerheid een boost te geven
  maar toch blijft het moeilijk de gedachten dat je de eigen partner deelt met een andere man. Om de een of andere reden is dit alleen bij de gedachte van een andere man, met een andere
  vrouw zou ik minder problemen hebben (raar maar waar). Het is echt moeilijk om die hele gevoelens rollercoaster te omschrijven.

  • Het is inderdaad een hele rollercoaster die je doorgaat. In onze opinie moet je eerst wel echt een goede band opbouwen met de mogelijk derde partner. Kwestie van aanvoelen denk ik hoe de andere ermee zou omgaan. Wij hebben een trio gedaan met een vrouw en heb daarvoor toch wel wat gewerkt aan de band tussen ons en haar.

   Het is inderdaad vreemd maar dit ging makkelijker dan dat het nu gaat in de zoektocht naar een man als derde partner. We zoeken nog steeds… Mannen zijn ook meer seksbelust misschien komt het daardoor? In elk geval ook veel succes met jullie zoektocht 🙂

 3. Hallokes,

  het is bevrijden om te lezen dat het niet aan mij ligt. Blijkbaar hebben veel mensen drempelvrees als het op sex met anderen aankomt.

  Naar een club gaan vind ik geen moeilijke stap.
  Eerst kijken en dan langzaam opbouwen hoever ik kan en wil gaan. Maar dat ziet mijn ventje niet zitten. Hij voelt zich daar nu nog niet klaar voor.

  Met een vrouw hadden we onlangs onze eerste trio ervaring. En hoewel de zenuwen door mijn lijf gierden. Ik vond het een zeer fijne ervaring. En het smaakt naar meer.

  Logisch zou zijn dat we dan een trio met een man proberen. Maar veel van de mannen die zich aanbieden, willen gewoon erop en erover. Daar heb ik geen zin in. En dan ben il stiekem een beetje blij dat mijn man zijn voorkeur naar bi-vrouwen en bi-koppels uit gaat.

  Alleen vraag ik me nu af of het wel zo verstandig is om af te spreken bij een koppel thuis.
  Op het net raden ze een publieke plaats aan…een club. Daar heb je een wakend oog.

  Hebben jullie hier ervaring mee?

  • De Swingers op

   Hoi BlueC,

   Wij houden er ook de regel op na om met koppels eerst ergens op neutraal terrein af te spreken. Hetzij eerst gewoon in een gezellige drankgelegenheid of in een parenclub. Indien het klikt kan je kiezen om verder te gaan indien het niet klikt kan je gemakkelijker elk zijn eigen weg gaan.

   Tot nu toe hebben we enkel “iets” gedaan met een bevriend koppel (we kenden ze dus al een tijdje) en voor onze eerste trio hebben we eerst een paar keer afgesproken om iets te gaan drinken. Zo is er ook minder “druk”.

   Groetjes

 4. Hm?

  Misschien word het tijd om de Dom in mij wat meer naar boven te laten komen en eens duidelijke afspraken te maken over waar ik me lekker bij voel.

  Ik ben in voor bijna alles. Het is alleen een beetje overweldigend en als ik meer duidelijkheid heb over waar aan en waar af….dan kan ik me ook makkelijker openstellen…ipv muren op te trekken.

  Het komt ook gewoon omdat ik/we er nog niet vertrouwd mee zijn.

  Ik vind het opluchtend om er eens met iemand over te kunnen praten.

  Fijn weekend 🙂

 5. Onze eerste trio met een man is wat vanzelf ontstaan. Wij bezoeken al drie jaar een parenclub, vier keer per jaar, vnl om te kijken en bekeken te worden. We hadden tweemaal een softe trio VVM wat we wel geil vonden maar niet echt op zoek naar waren. Drie maand geleden hadden we een fijne babbel met een koppel waarbij de vrouw voorstelt om samen naar boven te gaan, waarbij ze aangeeft enkel interesse e hebben in mijn vrouw maar graag heeft dat de mannen kijken.
  Wat later streelt haar man ook mijn vrouw en zijn vrouw komt me kussen. We hadden dit nog nooit gedaan en eigenlijk stond het ook op ons ‘niet doen’lijstje.
  Om een lang verhaal kort te maken. Haar man heeft mijn vrouw geneukt terwijl ik toekeek en werd afgetrokken door zijn vrouw.
  Het heeft me zelf erg verbaasd, maar ik heb een week boos rondgelopen thuis, ik vond het moeilijk te verteren. Het was een wervelwind van emoties voor ons beiden en veel moeilijker dan je je kunt voorstellen. Mijn vrouw en ik hebben heel openhartige gesprekken kunnen voeren, terwijl we ervoor dachten toch al erg open tegen elkaar te zijn.Zelfs na twintig jaar huwelijk was het voor haar enorm moeilijk om te vertellen dat ze erg heel veel van had genoten.
  Ondertussen is dit koppel vrienden met ons geworden en spreken we regelmatig af. Mijn vrouw en haar man vrijen dan steeds, Zijn vrouw en ik, kijken wat toe. Het is een leerproces, je moet enorm open leren zijn tegen elkaar, maar het heeft ons huwelijk versterkt dat we samen kunnen genieten van het genot voor mijn vrouw.
  Je vrouw met een andere man…. misschien moeilijker dan je denkt dus.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.