Even snel een blog post maken dacht ik bij mezelf om te laten weten dat alles goed gaat. Ondanks het feit dat we hier nu al maanden niets meer posten merken we dat de blog nog regelmatig wordt bezocht. Dat doet ons plezier ๐Ÿ™‚

We krijgen wekelijks nog steeds mailtjes toegestuurd met vragen dat doet ons plezier. We hebben echt niet de tijd om ze allemaal te beantwoorden, onze excuses hiervoor!

Hoogzwanger

intussen is mijn vrouw hoogzwanger, de bevalling is gepland voor binnen een maand en we kijken er zo keihard naar uit. En ja hoor het mag geweten zijn, we verwachten een derde dochtertje, een derde prinsesje komt ons leven opvrolijken.

Swingen staat uiteraard al al die tijd op pauze, we hebben voor ons besloten niet te swingen of parenclubs te bezoeken tijden de zwangerschap. Een keuze die wij hebben gemaakt voor onszelf, we hebben tijdens onze bezoeken aan clubs wel al zwangere vrouwen gezien, alle respect hiervoor, het is een keuze die je maakt als koppel. Wij hebben ervoor gekozen het niet te doen tijdens de zwangerschap. Maar missen doen we het zeker wel, ooooh wat kijken we er naar uit om terug te kunnen uitgaan en een clubje te kunnen bezoeken, onze plannen, onze verlangens zijn er nog steeds!

Biseksuele zoektocht

Ik heb met mezelf tijdens deze periode wel aardig in de knoop gelegen. Ik heb mezelf voorgenomen om van deze periode te profiteren om mijn bi zijn te ontdekken, samen met de steun van mijn vrouw. Het is me dan uiteindelijk, na bijna 15 jaar zoeken, gelukt om de eerste stap te zetten. Zoals ik al schreef in een vorige blogย heb ik besloten een blog te maken over mijn bi zijn. Bewust plaatste ik er de link niet in, maar ik ga hier op terug komen.

Bijna dagelijks krijg een mailtjes met de vraag waar die blog kan gevonden worden, dus heb ik besloten de link toch hier te plaatsen. Voor wie het gevoelig vraag ik de blog NIET te lezen, ik weet dat enkele “vrienden” deze blog volgen, voor enkelen is mijn bi zijn een te gevoelig onderwerp, lees hem dan ook niet, ik wil niemand bruuskeren.

Dit gezegd zijnde, de blog kan je hier vinden:ย http://www.ikbenbiseksueel.be

En nu aftellen naar de bevalling, tot gauw!

Swinger Datingsite
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.