Bijna wekelijks krijgen we een mailtje met de vraag of we geen tips hebben voor koppels die wensen te starten met partnerruil of koppels die wensen te kijken en bekeken te worden tijden het vrijen. We beantwoorden die mails met plezier maar we hebben toch het gevoel dat een mail sturen soms ook een drempel kan zijn ivm met de anonimiteit. Dus bundelen we onze tips hier even samen.

Laten we starten met wat we ook altijd schrijven in onze mails, gouden tips tot succes zijn er niet! Of toch wel, er is er 1. Je moet er samen voor open staan, je moet als koppel er willen voor gaan en nog belangrijker, swingen moet een aanvulling zijn van jullie seks leven, een uitbreiding. Ga het niet zien als het ultieme reddingsmiddel, ga het niet zien als de manier om een relatie te redden. Als dat zo is, wanneer je swingen ziet als een middel om je relatie te redden bij problemen, dan kunnen we maar één raad geven. Ga alsjeblieft hulp zoeken bij een relatietherapeut of bij een seksuoloog, swingen is niet aan jou besteed.

Zo, na het lezen van bovenstaande ben je er nog steeds van overtuigd dat swingen of partnerruil of uitgaan naar een parenclub (kijken en bekeken worden) een fantasie is die jullie opwindt? Een gedachte is die je doet dromen en verlangen naar dat ene moment van ultiem verlangen? Maar je weet niet hoe er aan te beginnen of jullie twijfelen enorm? Zouden we dit wel doen? Is dit echt wel iets voor ons en niet alleen voor (met alle respect) marginalen? Mooi, enkele tips:

  • Bespreek samen wat jullie wensen en willen te doen, wees open tegenover elkaar. Doe niets achter de rug van de andere partner.
  • Fantaseer! Tijdens jullie vrijpartijen zo groeit het verlangen, hou wel in het achterhoofd, er is en verschil tussen verlangen, fantasie en werkelijkheid.
  • Stel je de vraag? Willen we dat onze fantasie werkelijkheid wordt? Soms is het beter dat je fantasie een fantasie blijft, dit is een keuze die je zelf moet maken als koppel
  • Informeer, leg contacten. Wanneer jullie de stap wensen te zetten kan je op fora (Acanthus forum is hier ideaal voor) informatie inwinnen. Ook op B4 dating zitten heel wat koppels die hun eerste stapjes zetten in de swingers wereld.
  • Wanneer je voor het eerst de stap zet is het misschien beter te kiezen voor een club, de keuze staat je daar (meestal) vrij om iets of niets te doen. Bij een thuis date is de sfeer iets meer gedwongen…
  • Durf! Durf de stap te zetten. Bij ons gebeurde het vaak, we staan aan de voordeur van Acanthus en we durven niet binnen. De drempel is ook niet min, maar als je al zover bent geraakt zet gewoon de stap.
  • Nog een tip, vooral voor mensen die nogal onzeker zijn over hun uiterlijk. Heb je een maatje meer en ben je daar verlegen over? Ook hier is dat het geval, het vrouwke heeft enkele extra knuffelzones en dat is soms een extra drempel. Om die te overwinnen of om je meer zekerheid te geven kan je bijvoorbeeld eens naar een sauna gaan, een naaktstrand of andere. Het lijkt nogal vreemd maar bij ons heeft het ervoor gezorgd dat de vrouw zekerder werd over haar uiterlijk.
  • Ga je voor het eerst naar een parenclub? Hier vind je nog wat extra weetjes.

Deze tips zijn natuurlijk niet de gouden tips en de weg om zeker succes te hebben in jullie zoektocht. Het zal jullie hopelijk wel helpen in de goede richting.

[faq]Heb je vragen of opmerkingen over wat hier staat of heb jezelf tips? Reageren kan (anoniem) onderaan dit bericht of op ons forum [/faq]
Swinger Datingsite
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.