Swinger Datingsite

Een vreemde titel voor een vreemd verhaal. Nooit konden we tegen iemand openlijk praten over onze levensstijl, nooit konden we eens van gedacht wisselen of ervaringen delen. Dat is heel frustrerend geloof me, en dan plots is er dat ééne koppel dat je al een tijdje kent en van wie je het eigenlijk niet verwacht.

Vrijdag avond, mijn liefje (mijn vrouw) zit gezellig te chatten op Facebook met een goede vriendin van ons. Over kinderen en kindjes krijgen, zaken waar een man alleen maar moe van wordt. Ik moest de volgende dag vroeg werken dus rond 23 uur ga ik mijn bed opzoeken. Mijn vrouw besluit nog even verder chatten.

De volgende ochtend, de wekker gaat af, 5 uur, veel te vroeg. Mijn vrouw ligt naast me en ik druk op de snooz knop, ik heb tijd van doen om wakker te komen. Plots draait mijn vrouw zich om en fluistert ze “Moet je nu wat weten?” Ik mompel, “Wat?”. “S is bisexueel” Ik besef niet goed wat ze zegt, en mijn vrouw gaat verder “En moet je nog wat weten,……, ze kennen Acanthus ook.” Zo stilaan begin ik nog wakkerder te worden. Ze gaat verder “Weet je wat, meer zelfs, S en S zijn ook al in Acanthus geweest”.

Om 05h05 ben ik nog nooit zo wakker geweest, de woorden van mijn vrouw waren nog niet koud of ze zakte al naar beneden ze wou me pijpen. Voor ik het goed besefte wat haar bedoeling was sprong ik recht. “Dat meen je niet? Dat kan niet? Ik geloof je niet!” Lees de chat op Facebook zegt ze. “Zoet, dat kan niet, zij toch niet?”. Jawel zegt ze echt waar.

Wat vooraf ging

We waren enorm verwondert en eigenlijk was dat niet zomaar. Enkele maanden geleden bij mijn eerste bezoek bezoek bij hen thuis, mijn vrouw was er al meer geweest, stond ik in rep er roer. Hun interieur, meer bepaald de zetel stond op mijn netvlies gebrand. Op B4Dating was er een maand er voor een koppel die zich aanmeldde uit dezelfde gemeente waar wij wonen. Met, jawel, dezelfde zetel, zelfde setting van interieur op hun profielfoto, het was zo goed als een kopie! Ik was op dat moment compleet in paniek. Zij zitten ook op B4dating, onze dating site, dacht ik.  Van zodra ik thuis kwam ging ik opzoek naar het koppel dat zich had aangemeld. Het profiel was al verwijdert (na hun proefperiode) Ik kon de bewuste foto niet terug vinden, de paniek was compleet.

Na lang zoeken vond ik de foto terug in de cache van mijn laptop. Gelukkig, hun gezichten kwamen niet overeen en de staande lamp ernaast was ook anders, case closed, alles zal wel toeval geweest zijn. Met S & S hebben we eigenlijk een bijzondere vriendschapsband. We kennen elkaar al jaren zonder echt close te zijn, het is echter plots verandert het laatste jaar sinds de komst van onze jongste kinderen. Zij, een op het eerste zicht een ietwat verlegen mooie vrouw, hij een verlegen lolbroek, nou ja hij is niet zo verlegen als je hem beter leert kennen.

Fantasieën

We moeten schoorvoetend toegeven dat het koppel al geruime tijd onze aandacht trekt, niet alleen vriendschappelijk. We koesteren ze echt als vrienden. Want naast J & C die al jaren zéér goede vrienden zijn hebben we eigenlijk geen vrienden. De vriendschap die groeide met S & S koesteren we zeer erg omdat er een klik is en de kinderen kunnen het ook met elkaar vinden. Bovendien heeft mijn vrouw veel aan de vriendschap met S (de vrouwelijke helft).

Maar enkele maanden geleden tijdens een vrijpartij kwamen ze toevallig ter sprake. Niet wetende van wat we nu weten… Ik fluisterde in mijn vrouw haar oor allerlei opwindende woorden en op een bepaalt moment spreek ik de naam van S (haar vriendin) uit. Spontaan ging mijn vrouw over tot een orgasme! Dat was nog nooit gebeurd, ik bulderde het uit van het lachen en mijn vrouw eigenlijk ook. Regelmatig dachten we er met een glimlach aan terug, zonder meer.

Bekentenissen

Ik ging dus die bewuste ochtend de chat gaan lezen van S met mijn vrouw. Hoe verder ik las hoe duidelijker het werd welk verkeerd beeld we hadden van hen. S was 200% overtuigd bisexueel, ze waren al in Acanthus geweest en hadden een vast koppel waarmee ze avonturen beleefde.

Mijn vrouw langs haar kant had ons verhaal gedaan, onze bezoeken aan Acanthus en dromen en fantasiën. S kon er hartelijk om lachen “Je leeft maar 1 keer” en “Je moet genieten van het leven”. Na het lezen van de chat en de grote (lees enorme) verwondering moest ik gaan werken. Via mijn iPhone stuurde ik hen een bericht, als je echt alles wil weten, lees dan onze blog. Op die manier zijn ze dan ook absoluut de enige die weten wie we zijn, en wie er achter deze site zit. Behalve een journaliste van Story dan.

Ik had een ganse dag nodig om het te laten bezinken. Er zat een knoop in mijn buik, als je de voorgeschiedenis kent die je daarnet las is dat niet zo verwonderlijk. Bovendien was ze zeer openhartig, zelfs tegenover mij.

Euforie

Eindelijk hadden we iemand die ons ook begreep, eindelijk iemand die weet wat wij voelen en waar we voor staan, eindelijk iemand waar we ons hart gerust kunnen aan luchten. Nog nooit konden we aan iemand vertellen wat we doen en wat we wensen te doen, nog nooit hadden we vrienden die op min of meer dezelfde golflengte zitten. Nog nooit vrienden gehad tegen wie we werkelijk alles konden vertellen en die tegelijk onze levensstijl ook begrijpt. Ik maakte gisteren de vergelijking voor mezelf, het is net een homoseksueel die voor het eerst openlijk voor zijn geaardheid kan uitkomen en op begrip kan rekenen.

Onbeschrijfelijk gevoel

Tegelijk was ons gevoel dubbel. Wat nu? Wat als we elkaar voor het eerst na de chat terug zien? Gaan we hardop gaan lachen? Zeer waarschijnlijk. Gaan we nu geen verkeerde verwachtingen gaan stellen? Nog nooit was er zo een klik met een koppel, met vrienden zelfs. De angst om verkeerde verwachtingen te stellen en een vriendschap te verliezen die we zo koesteren om verschillende redenen.

Wat nu? Gaan we niet te ver in alles wat we doen en gedaan hebben? Mijn vrouw beschreef het gisteren als een gevoel van verliefdheid. Is dat dan niet gevaarlijk? Het is geen liefde, maar kan dat gevoel even gevaarlijk zijn als een verliefdheid zelf? Mijn vrouw die zelf bisexuele gevoelens heeft maar die altijd verdrong, gaat ze geen verkeerde verwachtingen stellen?

Veel vragen, en toch, toch zijn we ervan overtuigd dat de vriendschap voor alles gaat en zoals we al jaren doen, sinds de start van onze zoektocht 7 jaar geleden. We laten alles op ons afkomen en we zien wel wat er komt.

Maar dit, dit is echt wel een bevrijding, eindelijk, eindelijk iemand die ons begrijpt als vriend en die op dezelfde golflengte zit.

 

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.