Swinger Datingsite

Onlangs werd er ons de vraag gesteld of je in een parenclub zomaar kan doen en laten wat je wilt. Wel het antwoord is neen. Blijkbaar gaan veel mensen er van uit dat je in een parenclub binnen mag met je broek half op je knieën klaar om er op los te wippen.

Wel sorry heren (en dames). Zo is het niet! Het is niet omdat je aan het swingen gaat of omdat je jezelf de stempel opdrukt swinger te zijn dat je er kan gaan op los neuken. Na enkele “Do’s en dont’s” en enkele tips voor je eerste bezoek aan een parenclub, geven we je nu ook enkele kleine en grote en zeker niet onbelangrijke regels mee bij het swingen en het bezoek aan een parenclub.

Sex is geen verplichting.

In tegenstelling tot wat men denkt ben je niet verplicht sex te hebben in een parenclub. Het ligt voor de hand dat het de bedoeling is sex te hebben, maar vrees niet, wanneer je bij een eerste bezoek of eender wanneer in een parenclub geen sex hebt zal niemand je daarvoor beoordelen. Er is 1 gouden regel:.

Alles mag niet moet! 

De gouden regel, in een parenclub (of bij een thuisdate) NIETS MOET! We kunnen het niet genoeg benadrukken, je kan tot niets verplicht worden je doet enkel waar je zelf zin in hebt.

Heb respect.

Heb respect voor andere gasten. Vel geen oordeel over wie ze zijn of wat ze wensen. Vaak hoor je vrouwen zeggen dat er meer respect is in een parenclub voor elkaar dan op het strand waar men vaker een ander zal beoordelen op zijn uiterlijk.

Bekijk eerst de regels van de club waar je heen gaat.

Zo hebben alle parenclubs hun eigen gedragscode en regeltjes. De meeste hanteren wel dezelfde regels. Geen mannen alleen in de erotische ruimtes, zorg dat je netjes voorkomt (kledij, gewassen, geen sportschoenen,…), geen foto’s nemen binnenin de club, Dresscode: sommige clubs hanteren op bepaalde dagen een dresscode, vanaf dat uur moet iedereen in lingerie zijn. Op sommige dagen is er geen dresscode. Informeer je dus!

Doe het veilig.

Vrij veilig, spreekt voor zich, niet? Alle clubs bieden gratis condooms aan, maak er gebruik van!

Hygiëne.

Het laatste maar dan ook niet het minst belangrijke. De meeste zoniet alle swingers houden er van, en het ook veel hygiënischer, om intiem geschoren te zijn. Ja het bosje onderaan moet eraf, het is veel netter en ook veel prettiger voor iedereen om intiem geschoren te zijn. Persoonlijk zijn we in een parenclub nog geen enkel koppel tegengekomen bij wie dat niet zo is. Verder spreekt het voor zich dat alles fris gewassen is, niet?

Dit zijn maar enkele regeltjes, maar bovenal, gebruik je gezond verstand en geniet. Bespreek met je partner wat jullie wensen zijn en vooral wat de grenzen zijn, goede afspraken zorgen voor leuke avonden!

[faq]Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Reageren kan onderaan dit bericht of op ons forum [/faq]
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

1 reactie

 1. Erotisch uitgaan geeft een geweldige boost aan je relatie.
  Ode aan de fun4two.
  Nee, we hebben geen aandelen en nee we hebben geen belang. Wel zijn we in de afgelopen 12 jaar een keer of 200 naar de Fun geweest. En dat zouden meer mensen moeten doen.
  Gaan jullie als stel graag naar de sauna, of samen dansen of lekker uit eten. De fun heeft het allemaal. Het is een swingersclub. Velen denken dan aan ranzigheid. Maar dat is het juist totaal niet. De fun wordt al jaren uitgeroepen tot de mooiste en best club van de wereld. Een openbaring.
  Swingen* is niet verplicht in een swingersclub. De helft van de bezoekers doet dan ook niets met anderen. Dat hoeft ook helemaal niet. Niks moet. Ga er naar toe maar spreek vooraf af tijdens de eerste 5 bezoekjes sowieso niks te doen met anderen. Het is spannend en opwindend. Heel goed voor je relatie waar sleur na een aantal jaren wellicht op de loer ligt ? Zin maken ………….echt niet. Dit is 1000x leuker dan scheiden. En aan vreemdgaan heb je ook geen enkele behoefte.
  Een heerlijke oppepper voor je relatie. Geen geheimen voor elkaar. Samen uit en samen thuis. En als je wilt kun je na verloop van tijd nog een stapje verder gaan…………. Als je lust en liefde kunt scheiden en elkaar dit gunt dan hebben jullie the time of your life.
  Zou het niet fijn zijn 1 keer in de zoveel weken de dagelijkse zorgen van werk, kinderen, financien, verjaardagen en andere verplichtingen even een paar uurtjes te vergeten……….. Wat zou je nog willen in je leven ?
  *Bij swingen heeft een deel van de aanwezigen op een swingersavond helemaal geen seksueel contact met anderen maar beperkt zich tot het genieten van de seksueel geladen sfeer, tot kijken en bekeken worden. Misschien flirten en knuffelen ze met anderen maar uiteindelijk hebben ze na afloop samen seks thuis (of elders buiten de aanwezigheid van anderen/in de club heb je afsluitbare kamers waar je je met z’n tweeen kunt terugtrekken). Dit wordt softswing genoemd. Een stapje verder gaat seks in dezelfde kamer. Twee of meer stellen hebben seks in dezelfde ruimte maar uitsluitend met de eigen partner. Een stap verder is wisselen van partner, zodat beider partners tegelijk seks hebben met een andere partner maar wel in dezelfde ruimte.

  Voorwaarden:
  Uiteraard dient jullie relatie in de basis goed en gelijkwaardig te zijn.
  Respecteer altijd elkaars grenzen.
  Ons advies is je bezoeken niet te delen met vrienden; de oordelen en vooroordelen zijn het niet waard.

  Vooroordelen:
  Nee, hier lopen geen mensen rond die stijf staan van de drugs.
  Nee, geen alcohol misbruik.
  Nee, de soa’s vliegen niet in het rond.
  Je wordt hier totaal niet lastig gevallen. Swingers gaan respectvol met elkaar om.
  Geen alleengaande mannen. Geen haantjes.

  Bijkomende voordelen:
  Prachtige verbouwde hoeve met alle luxe, comfort (incl. wellness- en tantra-ruimte) en privacy langs de A20.
  Zeer vriendelijke en prettige bediening. Alles is schoon en netjes.
  Heerlijk doorlopend buffet.
  Leuke thema’s. Voor elk wat wils. Voor jong en oud. Top dj met top muziek.
  Gezellige, relaxte sfeer en bezoekers. En voor de all in prijs van rond de E 100,= per stel hoef je het niet te laten.

  Je voelt je weer “alive”; op je gewicht letten gaat je veel gemakkelijker af; je gaat weer extra aandacht besteden aan kleding en uiterlijke verzorging; jullie stralen weer en doen weer meer dingen samen.

  Maak samen het leven nog leuker

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.