Swinger Datingsite

Een trio, met drie in bed, met drie de lakens delen. Een fantasie van velen en toch iets dat niet makkelijk te verwezenlijken is, dat schreven we eerder al. Maar dat we zelf ooit een trio zouden doen, dat leek ons begin dit jaar nog onwaarschijnlijk en eigenlijk waren we er niet echt naar opzoek. En toch, toch hebben we de stap gezet, eerder toevallig eigenlijk want zoals gezegd het was niet iets waar we over fantaseerden. 

Het idee kwam eigenlijk van onze vriendin S, die ooit eens al lachend zei, ik zal jullie eens een “bidinnetje” (Bidinnetje = een vriendin die biseksueel is) zoeken om eens wat plezier mee te beleven. Na een tijdje stelde ze ons M voor en niet veel later gingen we er ook een eerste keer mee op stap om kennis te maken. Ondanks dat het wat een stroeve avond was konden we het wel met elkaar vinden. De vrouwen gingen achteraf soms eens samen op stap en er ontstond toch wel een goede band tussen mijn vrouw en haar.

Natuurlijk wisten we van elkaar wat de aanleiding was van de kennismaking en M had ook onze site gelezen en wist dus van onze hobby. Enige tijd terug vroeg ze dan ook aan mijn vrouw wanneer we eens gingen afspreken om eens een spannend avondje te hebben. We spreken af op een zaterdagavond bij ons thuis, opvang geregeld voor de kinderen, enkele flessen cava in huis gehaald en een spelletje om de sfeer wat spannender te maken.

De avond kwam aangenaam op gang met een leuke babbel en wat gelach. De cava vloeide makkelijk maar dat kwam door het leuk gezelschap en niet zozeer door de zenuwen.

 

Truth or Dare

images-3We hadden zelf ook een spelletje voorzien, Truth or Dare, zoals de naam al doet vermoeden moet je ofwel de waarheid vertellen of een opdrachtje uitvoeren. Soms brave vragen en opdrachten en soms ook eerder gewaagde opdrachten, door middel van een munt die je moet opwerpen beslist het lot of je een vraag moet beantwoorden of een opdracht moet uitvoeren. Grappig was dat bij het start van het spel steeds de opdrachtjes vreesden, oh neeeee een opdracht klonk het regelmatig. Naar mate de avond vorderde namen we gewoon telkens een opdracht kaartje omdat de vragen te saai werden.

De toon was dus gezet, de avond begon letterlijk warm te worden en we zaten op het einde van het spel allemaal naakt in de zetel. M had ook nog een speldoos meegenomen en dus besloten we ook dat eens een kans te geven. Twister! Ja het spel twister dat we allemaal wel kennen uit onze jeugd, maar dan in de 18+ versie… Naakt. Het was een uniek zicht, allemaal naakt Twister spelen, het was fun! Na wat Twister spelen ploften we de zetel in.

Wat is je wens? Wat wil je? De vraag kwam iet of wat onverwacht, M vroeg me wat ik verwachte van de avond? Dacht bij mezelf is dat niet duidelijk? Maar nee, blijkbaar wou ze weten wat mocht en wat niet. Wel dat is simpel alles mag, geen bezwaren, doen wat je wil doen en plezier beleven. Mijn vrouw en M begonnen elkaar te zoenen, de kus wond me enorm op, twee vrouwen elkaar zien zoenen blij ik iets moois vinden.

Langzaam aan zakte M naar beneden en begon ze mijn vrouw te beffen, zij begon mij te pijpen, het was de start van een hete nacht die we nog lang zullen onthouden. Toch waren we wat onwennig, mijn vrouw had het nog nooit gedaan met een vrouw en ik, ik was niet zeker van wat M wou. Mocht ik haar aanraken? Zou ze het wel willen dat ik seks met haar zou hebben? Op aangeven van mijn vrouw ging ik achter M gaan staan terwijl ze nog steeds bezig was met mijn vrouw en begon ik haar zachtjes te neuken. Aan gekreun begreep ik dat ze geen bezwaar had. Mijn vrouw die het duidelijk met plezier aanschouwde kwam terwijl ik M neukte hevig klaar, achteraf gaf ze toe dat het feit dat ik een andere vrouw neukte haar enorm opwond en dat ze er zelfs op klaarkwam.

Het werd een lange nacht die veel te kort zou duren. Voor we het goed en wel beseften werd het 5 uur in de ochtend en plofte ik uitgeput in de zetel, de eerste keer een trio is toch een hele (leuke) ervaring.

Wat ons betreft een leuke eerste keer en hopelijk ook niet de laatste keer, en wie weet ooit eens een trio met een man erbij? wie weet, zeg nooit nooit…

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.