Volg De Swingers nu ook op Tumblr!

0
Swinger Datingsite

Swingen is meer dan alleen maar aan partnerruil doen of seks hebben met andere koppels erbij. Swingen is een levensstijl, het is manier van leven en erotiek beleven. Op deze blog vertellen we al honderduit over onze avonturen en proberen we een beeld te geven en een idee te geven van wat swingen juist is. Met Tumblr er bij gaan we een stapje verder.

 

Wat is Tumblr?

Tumblr is een van de zovele Sociale media, net als Twitter en Facebook kan je er mensen of interessante pagina’s, of in het geval van Tumblr blogs, gaan volgen. Het grote verschil is dat Tumblr je toelaat anoniem blogs te gaan volgen (beetje zoals Twitter) en is het tegelijk uitgebreider dan Twitter zo kan je beter weergeven waar je voor staat. Tumblr is eigenlijk de ideale kruising tussen Twitter en Facebook. Bovendien kan werkt Tumblr voornamelijk rond het gebruiken van afbeeldingen, op die manier is Tumblr het ideale medium om weer te geven hoe je je voelt en waar jij voor staat.

 

Hoe werkt Tumblr?

Zeer eenvoudig eigenlijk, een account maken (niet verplicht!) is eenvoudig, je moet enkel een email adres opgeven, een account naam en een wachtwoord en je bent klaar. Een een account aangemaakt kom je in een Dashboard en kan je andere gebruikers gaan volgen. Het leuke aan Tumblr is dat elke account zijn eigen focus of onderwerp heeft. Ga je allemaal accounts volgen met leuke quotes dan kan je er van op aan dan je een hilarisch dashboard gaat hebben let allemaal leuke quotes.

 

Wat doen we op Tumblr?

Op Tumblr willen we aantonen waar wij voor staan door middel van zinnenprikkelende en tot de verbeelding sprekende erotiek. Aan de hand van sensuele foto’s de wondere mooie wereld van swingen en erotiek illustreren foto’s die ons prikkelen en ons tot de verbeelding spreken. De foto’s illusteren niet wie we in het echt zijn maar wel wat er tot onze verbeelding spreekt. Opgelet onze blog op Tumblr is NSFW en 18+! We wensen jullie veel plezier met onze account op Tumblr, en laat de fantasie tot jullie komen, geniet!

 

tumblr-logo-rectangle-white-on-blue-839x385px

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.