Swinger Datingsite

We krijgen zeer vaak mailtjes met allerhande vragen, we beantwoorden die ook met veel plezier. Soms is het echter zo dat dezelfde vraag vaak terugkomt. Zo ook met vragen rondom trio’s, waar kunnen we koppels vinden, koppels die opzoek zijn naar een vrouw en ga zo maar door. 

Zo kwam er afgelopen ook een vraag op ons forum terecht. Jan, een twintiger is op zoek naar een koppel om een trio te doen, VMM. Hij geeft zelf al aan dat het niet eenvoudig is om een jong koppel te vinden die bereid is dat te doen, en zegt van plan te zijn naar een club te gaan. Goed idee vinden we zelf, in een club ben je vrij van fakers. Maar toch zal het niet eenvoudig zijn in een club een trio te doen. Het is namelijk heel complex een trio te vinden, zo complex dat het bijna onmogelijk lijkt. We lichten even toe.

Er zijn doorgaans twee soorten trio’s: koppels die opzoek zijn naar een extra vrouw in het liefdesspel en je hebt koppels die opzoek gaan naar een man. In beide gevallen is er het probleem van vraag en aanbod.

 

Koppel met extra vrouw (VVM): Hier zijn meeste koppels naar opzoek, echter je begrijpt al snel dat een single vrouw vinden die bereid is een trio te doen niet eenvoudig is. Er zijn dus meer koppels op zoek naar een vrouw dan dat er vrouwen zijn die bereid zijn dit te doen. Meestal zoekt men dan ook vrouwen die bisexueel zijn, dat laatste blijkt echter meestal geen probleem te zijn. de meeste vrouwen die bereid zijn trio’s te doen zijn op zijn minst “bicurieus”. Het grootste probleem is dus dat de vraag groter is dan het aanbod.

Koppel met extra man (VMM): Heel veel single mannen bieden zich aan opzoek naar een koppel waarmee ze kunnen deelnemen aan het liefdesspel. Het is meteen duidelijk op de twee grootste dating site’s voor swingers dat er een enorm aanbod is aan single mannen. Ook hier het probleem van vraag en aanbod, het aanbod van mannen overstijgt enorm het aanbod aan koppels die hiervoor openstaan.

En dat is nog niet alles, je kan doorgaans twee trends opmerken, niet altijd dus maar het komt wel vaak voor. Het is zo dat jongere koppels in het swingersmilieu veelal opzoek gaan naar een vrouw en de oudere meer ervaren swingers opzoek gaan naar mannen. Neem daar nog eens bij dat het uiterlijk en vooral het karakter of “de klik” zoals men zegt ook van belang is en je weet meteen dat een trio zoeken iets enorm complex is.

Waar ga je nu best opzoek naar koppels? Tjah niet eenvoudig die vraag te beantwoorden, je kan gaan naar site’s zoals afspraakjes.com maar gegarandeerd bots je er op mannen die zich uitgeven voor vrouwen, fakers dus. Je kan eens gaan kijken op B4dating of SDC maar ook daar heb je meer kans om als koppel enkel mannen te vinden. En als man moet je je er goed kunnen verkopen want de concurrentie is moordend.

Een club is een goed idee, maar ook hier is er een groot verschil van club tot club en bepaalde clubs laten zelfs geen mannen toe op zaterdagavond. Bovendien is het in veel clubs zo dat mannen alleen niet in de bovenverdiepingen of privé-vertrekken mogen zonder gezelschap van een vrouw. Dus een koppel verleiden voor je naar de ruimten-van-plezier gaat is een must.

Onze raad is dan ook om als koppel af te spreken in een club met een single dame of heer om zo kennis te maken. Wanneer blijkt dat er tijdens de kennismaking geen “klik” is kan je dan ook makkelijk elk je eigen weg gaan. Thuis daten de eerste keer of na een eerste ontmoeting op café of restaurant raden we af. Te vaak horen we verhalen van thuisdate’s die verkeerd aflopen met veel frustratie tot gevolg.

Een trio lijkt leuk maar is absoluut niet eenvoudig te verwezenlijken, er zijn enorm veel factoren waar je rekening moet mee houden, meer nog dan bij een date met een koppel, een zogenaamde quatro.

Share.

About Author

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.