Een nieuwe en aan te raden datingsite voor swingers

1

Deze datingsite bestaat niet meer….

Datingsite’s voor swingers, er zijn er zeker tientallen, betalende en gratis datingsite’s. De meeste datingsite’s zijn betalend, toch als je naar de kwalitatieve datingsite’s gaat. Maar tegelijk zijn de meeste betalende datingsite’s gruwelijk duur en soms zelfs misleidend. Je geld is dus geen garantie voor kwaliteit.

Opmerkelijk nieuws deze week, de swingerswereld is een dating site voor swingers rijker. Fun 4 Swingers, eentje van de zoveel dacht ik zelf. Tot ik ze wat meer aandacht gaf, ze zijn gratis, ok dat is een pluspunt, maar er zijn er nog en jammer genoeg niet echt van goede kwaliteit. Nobele initiatieven dat wel maar daar stopt het meestal, de lay-out is pover en je kan je ook de vraag stellen hoe goed het gesteld is met de kennis van zaken omtrent websites en de veiligheid van je gegevens. Tot ze bij Fun 4 Swingers de aandacht trokken met een post op Facebook.

Fun 4 Swingers, dating site voor swingers

Jawel, een datingsite die gratis is en gebruik maakt van een versleutelde verbinding. Dat is echt wel opzienbarend. Zelfs de meest gekende datingsites zoals B4Dating en SDC maken geen gebruik van versleutelde verbindingen. Of toch? SDC bied je een HTTPS verbinding aan bij het inloggen, nadien liggen al je gegevens te grabbel want einde versleutelde verbinding eens je ingelogd bent.

Daarnaast moeten we zeggen dat de initiatiefnemers het grondig hebben aangepakt, de lay-out is mooi, de site is gebruiksvriendelijk en ze hebben gedacht aan de veiligheid van hun bezoekers. Een mooi initiatief dus die we met plezier steunen.

Gratis Datingsite voor Swingers

Het lijkt vreemd dat dergelijke site gratis wordt aangeboden, volgens de initiatiefnemers zal dat in eerste instantie ook zo blijven.

Het is de bedoeling om de site gratis te houden, natuurlijk moeten we zelf onze kosten dekken, een website kost geld, zeker een datingsite kan aardig wat geld kosten. We zullen dan ook proberen de kosten te recupereren door in de nabije toekomst advertenties te plaatsen en zo de kosten te dekken, de advertenties willen we trouwen zo veel mogelijk beperken. We denken ook na over eventuele andere mogelijkheden, zoals een klein bedrag vragen om de site te steunen en in ruil daarvoor geen reclame te zien te krijgen en een klein aantal extra functies. Vele opties blijven open, maar in elk geval, de site behoudt zijn huidige functionaliteit zonder dat er moet voor betaald worden, daar maken we een punt van. Wie de site wil steunen financieel zal dat in de toekomst kunnen doen.

Persoonlijk zijn we zeker overtuigd van Fun 4 Swingers, al is het maar voor de veiligheid van onze gegevens. Opzoek naar een datin gsite voor Swingers? 1 adres: Fun 4 Swingers

Swinger Datingsite
Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

1 reactie

  1. kinkymindkoppel op

    We hebben deze post al een hele tijd geleden gelezen, maar toen nog fantaserend 😉
    Nu wilden we eindelijk eens kijken welke website dat ook alweer was die hier genoemd werd … maar die blijkt ondertussen verdwenen helaas. Of is die op een ander domeinnaam verder gezet?

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.