Swinger Datingsite

Nadat we vorig jaar een pauze inlaste wegens de komst van ons derde kindje werd het stillaan tijd de draad weer op te pikken. We vroegen ons lang af of we wel zouden doorgaan. Uiteindelijk wees alles zichzelf uit. We gaan dolgraag naar parenclubs we houden teveel van seksueel avontuur om er zomaar mee te stoppen.

Het was net geen jaar geleden toen we voor het laatst naar Acanthus gingen. Pril in het begin van de zwangerschap zijn we voor het laatst naar Acanthus geweest, er was nog geen buikje zichtbaar en we hielden de daad uiteraard onder ons beide. Nadien is er maar weinig gebeurt, juist voor mijn verjaardag had het vrouwtje een trio georganiseerd met een vriendin met wie we eerder een trio deden.

Het verlangen groeide

Na de geboorte van ons jongste dochtertje borrelde het verlangen al snel naar boven om terug wat ondeugend te doen. Maar na een zwangerschap is dat makkelijker gezegd dan gedaan, op de eerste plaats komt het kind, daarna is het ook zo dat een zwangerschap toch wat sporen nalaat. We hebben dus een tijdje lopen twijfelen wanneer de tijd rijp zou zijn om terug te gaan “swingen”. Uiteindelijk besloten we net voor nieuwjaar om een datum vast te prikken en opvang te regelen. Die dag, dan zouden we het nieuwe jaar inluiden in een club, waar dat stond nog niet vast. Het verlangen was echter groot om terug te gaan naar onze vaste stek, Acanthus, de club waar we zo van houden.

Eigenlijk was het een vaste traditie, de tweede zaterdag van het jaar gaan we steevast naar Acanthus om het nieuwe jaar in te swingen. Het is er dan rustig, want veel mensen moeten nog op nieuwjaarsbezoek en dus kan je op een heel gemoedelijke manier alle hoekjes van Acanthus verkennen. Echter waren we nu aan het twijfelen, zo net na de zwangerschap naar Acanthus gaan… Toch wel weer een grote stap.

Drempelvrees

Na lang wikken en wegen besloten we uiteindelijk op het laatste moment om toch naar Acanthus te gaan en niet naar Shivaz. Shivaz is een parenclub in Gent, al is het eigenlijk een knusse loft met sauna en hammam waar er erotische ruimtes zijn. Zelf zijn we er nog nooit geweest, maar iedereen is lovend over de club, dus dachten we even daar de rust te gaan opzoeken. Niet dus, Acanthus werd het en we zette koers richting Hulste, voor ons zo een half uurtje rijden. In de auto zat de sfeer alvast goed, mijn vrouw whatsappte er op los met een vriendin (met wie ze graag ook naar Acanthus zou gaan 😉 ) en we lachte er op los, we hadden er duidelijk zin in.

Eenmaal aangekomen in Acanthus sloeg de sfeer dadelijk om. Ondanks dat het niet de eerste keer was begonnen de zenuwen ons parten te spelen. We keken rond en mijn vrouw voelde zich maar niet op haar gemak. Ze voelde zich bekeken, de minste blik naar haar zorgde voor rode wangen en deed haar hartslag sneller slaan. Een gevoel van paniek overheerste, we konden dan ook niet op ons gemak eten, aperitieven, zoals we gewoon zijn lukte ook niet, te druk aan de bar. Na een kleine maaltijd gingen we even zitten, ik wil naar huis klonk het, we waren nog geen uurtje binnen. Zo goed als ik kon probeerde ik haar gerust te stellen, wat maar niet lukte. Uiteindelijk na een halfuurtje in de zetel te zitten besloten we naar de kleine discotheek te gaan di net geopend was. Er draaide rustige muziek, ik ging voor beiden een drinkje halen, voor haar een Martini en voor mij een Bacardi Cola.

We begonnen wat te praten en gelukkig voor ons begon de sfeer in het algemeen wat losser te komen, naasttumblr_nat1t6ZIgf1rjgipqo1_500 ons kwamen er in de zeteltjes van de kleine discotheek andere koppels zitten. De sfeer werd losser en hier en daar zag je al schone vrouwen en mannen in lingerie verschijnen, links en rechts zag je tongkussende koppels en handjes die verdwijnen onder rokjes en handjes die in broekjes gleden. Zo ook bij een koppel die naast ons kwam zitten en die er duidelijk zin in hadden, ze hadden dezelfde leeftijd als wij en zij taste regelmatig naar zijn kruis. Het liet ons ook niet onbewogen en al snel voelde ik dezelfde beweging van de hand van mijn vrouw over mijn kruis. Eindelijk, de sfeer zat er in, ook bij ons. Na een uurtje genieten van het zicht en de muziek in de kleine discotheek gingen we naar boven om onze outfit aan te doen.

Een passionele nacht

Nadat mijn schatje haar lingeriesetje had aangedaan en ik mijn shortje met strikje (jawel…) gingen we naar de beruchte bovenverdieping van Acanthus. De sfeer zat er daar meteen in, de geilste taferelen speelde zich af. De matrassenkamer, die over het algemeen pas later op de avond gevuld raakt lag al goed vol. Verschillende koppels stonden van achter het muurtje te kijken naar al de vrijende koppeltjes, de een stond zijn vrouw te vingeren terwijl ze toekeek en anderen waren hun man aan pijpen.Het duurde niet lang of mijn schatje duwde mij tegen de muur, trok mijn short naar beneden en begon mij te pijpen.

Het was de start van een passionele nacht, achter elk hoekje trof je een koppel aan dat kreunend aan het genieten was van elkaar, mooie en minder mooie koppels, jong en oud die genoten van elkaar. Het was prachtig, en dat allemaal met veel respect voor anderen, dik, dun, jong, oud, en zelfs een jonge vrouw die door een spierziekte minder valide was geworden. Het deed me nadenken, wat een mooie respectvolle wereld zie je hier. Een oud koppel, zeker in de 60 jaar, die daar aanwezig was, niemand velde een oordeel, ze vielen niemand lastig, ze trokken zich terug in een van de vele verborgen ruimtes en genoten van elkaar. Een (bijzonder mooie) minder valide vrouw werd door haar man naar boven gedragen in lingerie, ook zij genoten op hun manier van hun avondje Acanthus. Het respect dat er was voor andere mensen was die avond zo overweldigend dat het ons duidelijk maakte, hier is iedereen welkom en wordt iedereen met respect behandelt.

Het koppeltje dat voorheen op de avond naast ons kwam zitten in de kleine discotheek kwamen we nog regelmatig tegen, ze stonden op een bepaald moment zeer “geïnteresseerd” te kijken toen mijn vrouw mij aan het pijpen was en even later toen we boven de grote discotheek “bezig” waren stonden ze zichtbaar opgewonden toe te kijken hij met zijn vingers in haar slipje en zij met rode wangen en geile oogjes. Uiteindelijk zijn we dan ook naar de bovenste verdieping gegaan maar jammer genoeg kwamen we ze nooit meer tegen. De geile avond eindigde op een van de vele matrassen boven de grote discotheek en we kwamen beide klaar met loeiharde house muziek op de achtergrond.

Even later keerden we terug naar huis, het was diep in de nacht, we bedankten onze babysit en gingen in bed. Nog opgewonden van de avond begonnen we elkaar weer op te vrijen, niet veel later lagen we weer te neuken en kwamen we beide voor een tweede keer klaar. Het AC effect sloeg de dagen erna met de regelmaat toe. Wat een zalige nacht!

Delen >

Over auteur

Wij zijn een koppel swingers, of toch een koppel die er een zoektocht naar doet. Stap voor stap ontdekken we deze wereld stap voor stap verleggen we onze grenzen.

Laat weten wat jij vindt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.